Διαγωνισμός, Κερδίστε μπλουζάκια Techblog

09:49 8/2/2013 - Πηγή: TechBlog

7 χρόνια που υπάρχει το Techblog είναι η πρώτη φορά που τυπώνουμε μπλουζάκια με τη στάμπα μας και έχουμε μεγάλη χαρά και τιμή να παραδώσουμε σε δύο από εσάς από ένα μπλουζάκι για να το φοράτε και να καμαρώνετε (έτσι τουλάχιστον θα θέλαμε!). Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα από αυτά.

Όροι Συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο δυο μπλουζάκια Techblog (2 νικητές), θα

πρέπει απλά να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το πιο τρελό μέρος που θα φορέσετε το μπλουζάκι πρώτη φορά!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 20:00 το βράδυ και οι 2 νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ενώ θα ανακοινωθούν και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Τα μπλουζάκια είναι σε νούμερο Large και Extra-Large και ο πρώτος από τους δύο τυχερούς νικητές θα επιλέξει και πρώτος ποιο από τα δύο νούμερα θέλει.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Διαγωνισμός, Κερδίστε μπλουζάκια Techblog

Keywords
Τυχαία Θέματα