Mind The Buzz: Αναβάθμιση με νέο Group mode για κόντρες με τους φίλους σου!

Το Mind the Buzz, το εθιστικό ελληνικό trivia game (κουίζ ερωτήσεων) που σαρώνει στο App store αναβαθμίστηκε προσφέροντας πλήθος νέων χαρακτηριστικών.

Οι κατηγορίες ερωτήσεων είναι πλέον 11 ενώ οι διαθέσιμες ερωτήσεις έχουν αυξηθεί στις 6000. Για τους χρήστες που αναζητούν το κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι ερωτήσεων έχουν προστεθεί Wikipedia

links τα οποία απογειώνουν την εκπαιδευτική διάσταση του παιχνιδιού καθώς κάθε μία από τις ερωτήσεις συνδέεται με το αντίστοιχο λήμα της online εγκυκλοπαίδειας!

Ωστόσο, την παράσταση στο νέο update κλέβει η προσθήκη του Group Mode όπου συναγωνίζεσαι με τους φίλους σου (1-vs-1 ή Team-vs-Team) για το υψηλότερο σκορ. Με επιλογή Switch (εναλλαγή παίκτη σε κάθε ερώτηση) ή Chill (εναλλαγή παίκτη στο τέλος της παρτίδας) το νέο mode του Mind The Buzz θα αποτελέσει την καλύτερη συντροφιά για την παρέα που αναζητά ένα διασκεδαστικό “επιτραπέζιο” για να περάσει την ώρα της.

Αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

6000 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, με 3 επίπεδα δυσκολίας.11 κατηγορίες ερωτήσεων: Επιστήμη, Γεωγραφία, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητικά, Ιστορία, Τεχνολογία, Lifestyle, Ζώα-Φυτά, Τέχνες και Total Buzz.Επιλογή ατομικού ή ομαδικού παιχνιδιού.3 ζωές (λάθη) σε κάθε παιχνίδι.Αντίστροφη μέτρηση χρόνου.Wikipedia λήμμα σε κάθε ερώτηση.13 μοναδικά παράσημα τριών επιπέδων.Προφίλ χρήστη με σκορ ανά κατηγορία, παράσημα και ποσοστά επιτυχίας.Ρυθμίσεις παιχνιδιού για μουσική, ήχους και push notifications.Top10 με τα σκορ φίλων αλλά και όλων των παικτών του Mind the Buzz.Δυνατότητα πρό(σ)κλησης φίλων μέσω email, sms και Facebook.

Σε συνομιλία που είχαμε με την ομάδα του Mind The Buzz ενημερωθήκαμε για τα επόμενα βήματα και μπορούμε να πούμε πως τα καλύτερα έρχονται:

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται νέο update με προσθήκη store για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν extra πακέτα ερωτήσεων με τη μορφή in-app purchase ενώ παράλληλα και το “κυρίως σώμα” των διαθέσιμων ερωτήσεων θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.Μία νέα κατηγορία έκπληξη για όσους αρέσκονται στις πολύ δύσκολες ερωτήσεις.Online Multiplayer mode! Αν σας άρεσαν οι τοπικές κόντρες με τους φίλους σας, περιμένετε να δείτε το επερχόμενο real-time online mode!Υποστήριξη Game Center και άλλα πολλά για τα οποία θα γράψουμε όταν έρθει η ώρα…

Η ομάδα πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού (Ιάσονας Κρητικός, Χριστίνα Σιγάλα και Παναγιώτης Μεριτζής) αποτελεί ένα άξιο σημείο αναφοράς στην Ελληνική σκηνή των iOS developers καθώς η συνεχής εξέλιξη του παιχνιδιού αποδεικνύει πως υπάρχει όραμα – και φυσικά μπόλικο μεράκι – στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε το Mind The Buzz και να τους στηρίξετε όχι γιατί αποτελεί ελληνική προσπάθεια αλλά γιατί πραγματικά πρόκειται για ένα παιχνίδι που αξίζει να έχετε στις iOS συσκευές σας (Universal app).

Κατεβάστε το Mind The Buzz:

Mind the Buzz (full version) – Τιμή: 1,79€ - iTunes LinkMind the Buzz LITE – Δωρεάν - iTunes LinkΠερισσότερες πληροφορίες και συζήτηση γύρω από την εφαρμογή στο forum

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsMind The Buzz: Αναβάθμιση με νέο Group mode για κόντρες με τους φίλους σου!

Σχετικά άρθρα:

XCOM: Enemy Unknown, κυκλοφόρησε για iPhone και iPadTransport Tycoon, έρχεται σύντομα στο iOSLeisure Suit Larry: Reloaded, κυκλοφόρησε στο App Store
Keywords
Τυχαία Θέματα