JailbreakCon 2012, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγαλύτερο συνέδριο για το jailbreak

To JailbreakCon 2012 ολοκληρώθηκε με επιτυχία φέτος στο San Fransisco με τη συμμετοχή πολλών “αστέρων” του χώρου, οι οποίοι συζήτησαν για το μέλλον του jailbreak, το iOS 6, το iPhone 5 και πολλά άλλα.

iOS 6 και Jailbreak

Ο γνωστός pod2g μίλησε στο συνέδριο για τις τεχνικές

που χρησιμοποιεί και το μέλλον του jailbreak. Τόνισε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο untethered jailbreak για το iOS 6 παρά τις ελπίδες πολλών χρηστών ότι θα υπήρχε κάτι νεότερο ή ακόμα και μια κυκλοφορία. Για την εικόνα του iPhone 5 με το Cydia που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ανέφερε ότι πρόκειται για ‘failbreak’ -μόνο για developers χωρίς προοπτική διάθεσης στο ευρύ κοινό σε αυτή την κατάσταση.

Προφανώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα κυκλοφορήσει το untethered jailbreak αλλά αυτό είναι ακόμα αρκετούς μήνες μακριά από το να πραγματοποιηθεί.

Cydia

O Jay ‘saurik’ Freeman ανακοίνωσε μερικούς ενδιαφέροντες αριθμούς σχετικά με το Cydia. Συγκεκριμένα, οι developers έχουν πληρωθεί περίπου $8 εκατομμύρια σε πωλήσεις τον περασμένο χρόνο και παρόλο που είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο ακριβής αριθμός χρηστών jailbroken συσκευών ο Freeman εκτιμά ότι κατά μέσο όρο 1.5 εκατομμύρια χρήστες ανοίγουν το Cydia καθημερινά.

Παραθέτοντας στατιστική ανάλυση της Flurry Analytics από το 2010 ο Freeman περίγραψε μία τάση όπου 6-12 τοις εκατό των iOS συσκευών τρέχουν το Cydia. H διαφορά αυτή στο ποσοστό έχει να κάνει με το μεγάλο διάστημα ανάμεσα σε μεγάλες κυκλοφορίες λογισμικού από την Apple. Στα διαστήματα αυτά ο αριθμός των jailbroken συσκευών μειώνεται σημαντικά ενώ όταν ένα νέο εργαλείο κυκλοφορεί, τότε υπάρχει μεγάλη αύξηση στο ποσοστό.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsJailbreakCon 2012, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγαλύτερο συνέδριο για το jailbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα