H Samsung κοροϊδεύει τους χάρτες της Apple στην Αυστραλία

H Samsung φαίνεται ότι δεν χάνει καμία ευκαιρία να την «βγει» στην Apple εκμεταλλευόμενη τον παραμικρό ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά της. Η κορεάτικη εταιρεία δημιούργησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας που απεικονίζει ένα βρόμικο SUV

και μια πινακίδα που γράφει “Ουπς, έπρεπε να πάρετε ένα Samsung Galaxy S III. Πλοήγηση που εμπιστεύεστε”.

Η καμπάνια αυτή βασίζεται στην πρόσφατη ιστορία όπου οι τοπικές αρχές της πόλης Mildura στην Αυστραλία αναγκάστηκαν να εκδώσουν προειδοποιήσεις στους αυτοκινητιστές σχετικά με τη χρησιμοποίηση των χαρτών στο iOS 6 επειδή αυτοί δείχνουν την Mildura περίπου 70 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που πραγματικά βρίσκεται με συνέπεια αρκετοί οδηγοί να χάνονται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες. H Apple έσπευσε να διορθώσει το θέμα που προέκυψε εξαιτίας λανθασμένης πληροφόρησης από την Australian Gazetteer – την υπεύθυνη αρχή με πάνω από 300.000+ τοποθεσίες με συντεταγμένες.

Παρόλο που οι σχέσεις των δύο εταιρειών δεν είναι και οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες με όλες αυτές τις δικαστικές διαμάχες πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι χάρτες της Google βρέθηκαν αντιμέτωπες με το ίδιο πρόβλημα με την αστυνομία του Colac, δυτικά της Μελβούρνης, να εμφανίζεται ανήσυχη για τις ζωές των ανθρώπων κατά μήκος του Great Ocean Road και του νότιου Otways.

[via MacRumors]

H Samsung κοροϊδεύει τους χάρτες της Apple στην Αυστραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα