Bold Poker, αντικαταστήστε την τράπουλα με iPhone και iPad

To Bold Poker πρόκειται για μία νέα εφαρμογή για το iPhone και iPad, η οποία απευθύνεται στους φίλους του πόκερ και του ωραίου design. Το Bold Poker αναλαμβάνει να αντικαταστήσει την τράπουλα με τα iPhone/iPad του κάθε παίκτη. Τοποθετήστε μια συσκευή (καλύτερα ένα iPad

λόγω της μεγαλύτερης οθόνης) στο κέντρο του τραπεζιού για τα φύλλα και από ‘κει και πέρα κάθε παίκτης μπορεί να εισέλθει στο παιχνίδι με τη δική του συσκευή αρκεί να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή και πρόσβαση σε ασύρματο Internet.

Μέχρι στιγμής υποστηρίζεται μόνο το παραδοσιακό Texas hold’em αλλά σύντομα θα προστεθούν και άλλα παιχνίδια. Επίσης, μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 12 παίκτες ανά τραπέζι. Να σημειώσουμε ότι το Bold Poker δεν αποτελεί εφαρμογή πόκερ όπου μπορεί κανείς να παίξει με κάποιον αντίπαλο online ή με την ίδια την συσκευή. Αντίθετα, το Bold Poker λειτουργεί ως ένας προσωπικός dealer και ως τράπουλα για να παίξετε με τους φίλους σας, οι οποίοι θα πρέπει και αυτοί να διαθέτουν ένα iPhone ή iPad με την εφαρμογή.

Θα βρείτε το Bold Poker στο App Store [iTunes link] στην εισαγωγική τιμή των 1.79€

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsBold Poker, αντικαταστήστε την τράπουλα με iPhone και iPad

Keywords
Τυχαία Θέματα