H Google ενδιαφέρεται για την εξαγορά του WhatsApp (;)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του DigitalTrends.com η Google βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της δημοφιλέστερης, ίσως, εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp [iTunes link]. Το ποσό της αγοράς φαίνεται να αγγίζει το $1 δις με την WhatsApp να εμφανίζεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για την εξαγορά της WhatsApp – η Facebook φέρεται να ενδιαφερόταν πριν λίγους μήνες – και όχι άδικα αφού η εφαρμογή φιλοξενεί εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από εφαρμογές για το iOS, Android, Windows Phone κ.ά. ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και μια αλλαγή στην τιμολογιακή της πολιτική.

Η εξαγορά, πάντως, της εφαρμογής από τη Google «δένει» ωραία με τις φήμες για το project Babble της εταιρείας, το οποίο από ότι φαίνεται είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ενοποίηση όλων των τρόπων επικοινωνίας (Google Talk, Hangout, Voice, Messenger, Chat for Drive, Google Talk) μεταξύ των χρηστών. Η τεχνογνωσία και η πάνω από όλα τεράστια βάση χρηστών του WhatsApp θα ήταν έδινε ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στην Google.

[via DigitalTrends]

H Google ενδιαφέρεται για την εξαγορά του WhatsApp (;)

Σχετικά άρθρα:

H WhatsApp αρνείται τις φήμες για εξαγορά από την GoogleΤο WhatsApp αλλάζει τιμολογιακή πολιτική και γίνεται συνδρομητικό!Διέρρευσε διαφημιστικό βίντεο για το Google Now στο iOS [VIDEO]
Keywords
Τυχαία Θέματα