H China Telecoms επιβεβαιώνει την διάθεση των iPhone 5S και iPhone 5C… στις 20 Σεπτεμβρίου;

H China Telecoms, ο 3ος σε μέγεθος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Κίνας και 10ος στον κόσμο, επιβεβαίωσε άθελα του (;) την ύπαρξη των iPhone 5S και iPhone 5C.

Η διαρροή πραγματοποιήθηκε στη δημοφιλή micro-blogging υπηρεσία Weibo. Το post έμεινε online για λίγα μόνο λεπτά, προσφέροντας πληροφορίες για το πως μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος ενδιαφερόμενος προ-παραγγελία

των iPhone 5S και iPhone 5C. Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες της υπηρεσίας πρόλαβαν να το απαθανατίσουν, πριν αυτό εξαφανιστεί:

Ελεύθερη μετάφραση του διαγραμμένου post:

Η Κίνα έχει επιλεγεί ως η πρώτη χώρα όπου θα αποσταλούν τα iPhone 5S/iPhone 5C! Προ-παρραγελία από το Weibo. Αν θέλετε να είστε ένας από τους ανθρώπους που παραλάβει την συσκευή την 1η ημέρα κυκλοφορίας, κάντε κλικ εδώ.

Όσοι προ-παραγγείλουν επιτυχώς θα λάβουν επίσης μία τσάντα δωροέκπληξη. Επειδή τα iPhone δεν έχουν αποσταλεί ακόμη, οι πληροφορίες αποστολής ενδέχεται να αλλάξουν.

Επιπλέον, το UnwiredView κατάφερε να κατεβάσει page mock-ups από τους servers της China Telecoms. Μπορείτε να δείτε την σελίδα και τα σχετικά placeholders παρακάτω:

Το “leak” της China Telecoms δένει πολύ ωραία με την ανακοίνωση της Apple για ένα Special Event στις 11 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο. Δεδομένου πως η Apple έχει ρίξει τεράστιο βάρος στην ανάπτυξη της αγοράς στην Κίνα, θα πρέπει να θεωρούμε βέβαιο πως οι Κινέζοι θα έχουν την τύχη να παραλάβουν τα νέα iPhone στο πρώτο κύμα της κυκλοφορίας, στις 20 Σεπτεμβρίου όπως φημολογείται, και όχι με την καθιερωμένη αργοπορία των επιπλέον εβδομάδων ή και μηνών που ίσχυε μέχρι πρότινος.

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsH China Telecoms επιβεβαιώνει την διάθεση των iPhone 5S και iPhone 5C… στις 20 Σεπτεμβρίου;

Σχετικά άρθρα:

Στις 10 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου iPhone [Επιβεβαιώθηκε]iPhone 5C και iPhone 5S δίπλα-δίπλα συναρμολογημέναΧρυσό και γκρι iPhone 5S σε βίντεο, σύγκριση με iPhone 5 και iPhone 5C
Keywords
Τυχαία Θέματα