Bloomberg: Μεγαλύτερα iPhone με κυρτή οθόνη και ενισχυμένους αισθητήρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μεγαλύτερα iPhone με κυρτή οθόνη (η παραπάνω εικόνα αποτελεί concept και όχι πραγματικό προϊόν) και ενισχυμένους αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύουν διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Τα δύο νέα μοντέλα που αναμένονται να διατεθούν στην αγορά το δεύτερο μισό

του 2014 θα διαθέτουν οθόνες 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα με το γυαλί της οθόνης να καμπυλώνει προς τις άκρες. Δεν είναι προφανώς η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη, και το δημοσίευμα είναι προσεκτικό στο να επισημάνει ότι τα σχέδια της εταιρείας ενδέχεται να τροποποιηθούν στο μέλλον.

Όσον αφορά τους αισθητήρες η Apple τους προορίζει για τα επόμενα χρόνια και όχι στα μοντέλα του 2014. Από ότι φαίνεται οι αισθητήρες θα μπορούν να αναγνωρίζουν την πίεση στην οθόνη – μικρή ή μεγάλη – η οποία και θα ανταποκρίνεται αντίστοιχα.

[via Bloomberg]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsBloomberg: Μεγαλύτερα iPhone με κυρτή οθόνη και ενισχυμένους αισθητήρες

Σχετικά άρθρα:

Οι αλλαγές που ετοιμάζει η Apple στις οθόνες των προϊόντων της [Φήμες]iPad με οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης, δύο iPhone στις 4.7 και 5.7 ίντσες το 2014 [Φήμες]Νέο DJ controller από την Philips για iOS συσκευές
Keywords
Τυχαία Θέματα