Ξεκίνησε η διάθεση της επιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview

Ξεκίνησε την Τρίτη 16 Μαΐου η διάθεση της Eπιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview προς όλους τους δικαιούχους της δράσης «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μονίμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας» του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η Nova συμμετέχει στη δράση με την Eπιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview

προσφέροντας δωρεάν δορυφορική πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο που καλύπτει τα ενδιαφέρονται και τις προτιμήσεις όλης της οικογένειας. Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης, η δράση πλέον επεκτείνεται σε όλους τους δικαιούχους των Νομών Δωδεκανήσου, Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Σάμου και Χίου. Ειδικότερα μέχρι τις 27 Μαΐου οι δικαιούχοι των Νομών Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης θα μπορούν να εξυπηρετούνται αποκλειστικά μέσω της Nova.

Με την Επιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview oι δικαιούχοι των συγκεκριμένων περιοχών μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και για πάντα δορυφορική πρόσβαση στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης καθώς και σε περισσότερα από 200 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια απολαμβάνοντας μοναδική ποιότητα σήματος, εικόνας και ήχου μέσω της πλατφόρμας της Nova.

Ειδικότερα η υπηρεσία περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια: Βουλή, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ΣΚΑΙ, Μακεδονία TV, Kontra Channel, Epsilon TV, Action 24 και MAD.

Επιπλέον αποκλειστικά μέσω της Nova oι δικαιούχοι της δράσης, θα έχουν:

Την ευκαιρία να παρακολουθούν δωρεάν και για πάντα τρία μοναδικά κανάλια, το Novasports24HD με αποκλειστικές ειδήσεις και στιγμιότυπα από όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports, το Novasportsstories με ιστορικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού που άφησαν εποχή καθώς και το Nova MAD GREEKζ με τα δημοφιλέστερα hits της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Πρόσβαση στους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς: Love Radio, Melodia, Skai, Sport 24, Greek Church, MAD Radio, Real FM, ΒΗΜΑ FM, Στο κόκκινο, Παραπολιτικά, Sport FM, Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑ σπορ, Kosmos, Voice of Greece.

Εντελώς δωρεάν και το Nova Family pack για τρεις μήνες, το οποίο περιλαμβάνει τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, τα πιο

δημοφιλή παιδικά για παιδιά και εφήβους, σπόρ από όλο τον κόσμο, μουσική, διεθνείς ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα και το Novalifε με ταινίες Α’ προβολής, πριν την προβολή τους από την ελεύθερη τηλεόραση και δημοφιλείς ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων αμέσως μετά την προβολή τους από την Αμερική!

Μαζί με τη δωρεάν δορυφορική πρόσβαση, προσφέρεται όλος ο απαραίτητος δορυφορικός εξοπλισμός Νova (αποκωδικοποιητής, κεραία κλπ) και η εγκατάστασή του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δικαιούχους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στα Kαταστήματα Νova της περιοχής τους και στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Nova αφού πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι της δράσης από τους δήμους τους.

Αναλυτικές πληροφορίες & προϋποθέσεις στο http://www.nova.gr/novafreeview

Keywords
Τυχαία Θέματα