Βραβείο σχεδιασμού στο HTC One

Η HTC πρόσθεσε το χρυσό βραβείο σχεδιασμού προϊόντος iF στη συλλογή διεθνών διακρίσεων που έχει λάβει για τη ναυαρχίδα της, HTC One.


Ως μέλη της ελίτ των προϊόντων που διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό, τα επικρατέστερα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το HTC One, λαμβάνουν τη διάσημη σφραγίδα έγκρισης της iF για την ποιότητα του σχεδιασμού τους –ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα εξαιρετικού σχεδιασμού. Οι κριτές εξέτασαν συνολικά 4.615 συμμετοχές και επέλεξαν

τα 75 προϊόντα που κατά τη γνώμη τους ήταν τα πιο αντιπροσωπευτικά της σχεδιαστικής αριστείας.


Ο Peter Chou, Διευθύνων Σύμβουλος της HTC, σχολίασε: «Όταν δημιουργούσαμε το HTC One, θέλαμε να είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Με προσήλωση και επιμονή, η ομάδα σχεδιασμού της HTC κατάφερε με αυτό το μοντέλο να επαναπροσδιορίσει το Smartphone, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με τον σχεδιασμό κορυφαίας ποιότητας που μας έχει καθιερώσει ως πρωτοπόρους στον σχεδιασμό πέρα από τα όρια του κλάδου των Smartphone. Το να ακούμε τόσο πολύ κόσμο να λέει πόσο λατρεύουν το HTC One αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς των εξαιρετικών σχεδιαστών και μηχανικών που εργάστηκαν στο project και της μανιώδους προσοχής στη λεπτομέρεια που επέδειξαν όλοι τους, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ένα προϊόν που κέρδισε στην HTC πλήθος νέων fan και τη διεθνή καταξίωση από τους κριτικούς.»


Η online έκθεση του iF Design άνοιξε πρόσφατα τις «πύλες» της για να προβάλλει τα προϊόντα που διακρίθηκαν, μεταξύ των οποίων και το HTC One στην κατηγορία τηλεπικοινωνιών. Το HTC One αξιολογήθηκε με βάση σειρά κριτηρίων, μεταξύ των οποίων η ποιότητα σχεδιασμού, η ποιότητα κατασκευής, η επιλογή υλικών, ο βαθμός καινοτομίας, η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οπτική παρουσίαση της χρηστικότητας, η ασφάλεια, η αξία του εμπορικού σήματος, το branding και ο διεθνής σχεδιασμός.


Keywords
Τυχαία Θέματα