Στη V+O Communication η MasterCard

Η V+O Communication Greece ανέλαβε, μετά από spec, την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων της MasterCard στην Ελλάδα.


Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες και επικοινωνιακή στρατηγική σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας, σχέσεων με τα ΜΜΕ και υπηρεσιών γραφείου Τύπου, με στόχο την ενδυνάμωση της εικόνας της εταιρείας στην εγχώρια αγορά.


Αναφερόμενη

στη νέα συνεργασία η κα. Τέτη Κανελλοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της V+O Ελλάδος δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό τη MasterCard, και την ευκαιρία που μας προσφέρει να σχεδιάσουμε δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας, όπως ταιριάζει σε μία εταιρεία που διασυνδέει καταναλωτές, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Με την ομάδα της MasterCard θα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε δράσεις που θα επικοινωνούν τα μοναδικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των υπηρεσιών που προσφέρει η MasterCard στις καθημερινές μας συναλλαγές».


O κ. Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ανέφερε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία της MasterCard με τη V+O θα συντελέσει στο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μοναδική ταυτότητα και το δυναμικό προφίλ της MasterCard σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας και θα συμβάλλει στο να προβληθεί ο καίριος ρόλος της εταιρείας μας στις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές, τις οποίες καθιστά πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές για όλους».


Keywords
Τυχαία Θέματα