Τα νέα της 1ης μέρας του EMC World

Η νέα οικογένεια των συστημάτων Enterprise Storage EMC VMAX επιταχύνει τη μετάβαση προς το υβριδικό Cloud.


• Η νέα οικογένεια εταιρικών συστημάτων EMC® VMAX™ , αποτελείται από μια σειρά ισχυρών, αξιόπιστων και έξυπνων λύσεων αποθήκευσης δεδομένων, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι οποίες δημιουργούν το δικό τους υβριδικό

Cloud.
• H οικογένεια VMAX περιλαμβάνει το νέο VMAX 40K, ένα επαναστατικό σύστημα με απόδοση έως και 3X υψηλότερη, και αξιοποιήσιμη χωρητικότητα 2X μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς.
• Tο νέο Unisphere® for VMAX συγκεντρώνει και απλοποιεί τις λειτουργίες διαχείρισης των συστημάτων της οικογένειας VMAX.
• Το Federated Tiered Storage (FTS) for VMAX, είναι μια νέα, δωρεάν λειτουργία, μέσω της οποίας οι συστοιχίες εξωτερικών μέσων αποθήκευσης μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε ως δεξαμενές πρόσθετης χωρητικότητας για τη λειτουργία FAST VP (Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools), είτε ως – διαχειρίσιμες – συσκευές pass-through.



Το EMC VPLEX διαμορφώνει νέα επίπεδα διαθεσιμότητας και προστασίας για τα δεδομένα των υβριδικών Cloud
• Πρόσθετες βελτιώσεις στο περιβάλλον λειτουργίας του EMC® VPLEX™ αυξάνουν την απόδοση κατά 40% και διπλασιάζουν τις δυνατότητες επέκτασης, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Έτσι, το VPLEX μπορεί τώρα να παρέχει στους πελάτες ακόμη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, καλύτερες επιδόσεις και απλούστερη διαχείριση.
• Χάρη στο RecoverPoint και το VPLEX, η EMC® είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά που προσφέρει λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας για την προστασία κέντρων μηχανογράφησης που περιλαμβάνουν τρία sites σε διάταξη active/active και περιβάλλον υβριδικού Cloud. Ο νέος αυτός συνδυασμός προσφέρει την πρώτη και μόνη λύση της αγοράς που καλύπτει μηχανογραφικά κέντρα active-active με παράλληλη προστασία από ενδεχόμενη καταστροφή, μέσω ενός τρίτου απομακρυσμένου site, εξασφαλίζοντας στους πελάτες τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας VPLEX AccessAnywhere™, όσον αφορά την υψηλή διαθεσιμότητα, και την ολοκληρωμένη προστασία ProtectEverywhere™ που προσφέρει το RecoverPoint για όλα τα μέσα αποθήκευσης, είτε αυτά είναι της EMC, είτε άλλων κατασκευαστών.
• Το EMC VPLEX μπορεί τώρα να συνδυαστεί με τα VMware™ vSphere® Storage APIs for Storage Awareness (VASA), και τα VMware vSphere Storage APIs for Array Integration (VAAI).


Η EMC αλλάζει εντελώς τα συστήματα της μεσαίας κατηγορίας, με τις βελτιώσεις της σειράς VNX
• Η EMC® διατηρεί την πρωτοπορία στην τεχνολογία FLASH, χάρη στις βελτιώσεις των VNX® storage pools οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα και τις επιδόσεις, ενώ παράλληλα μειώνει κατά 38% το αρχικό κόστος για τη δημιουργία ενός tier από δίσκους Flash.
• Η EMC επεκτείνει τη σειρά VNXe® Series με το νέο VNXe3150, το οποίο προσφέρει 50% μεγαλύτερη χωρητικότητα και απόδοση ανά rack unit, ενώ διαχειριστικά παραμένει το πιο απλό της αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα