Τα Managed Security Services της Symantec στην κορυφή

Η Symantec ανακοίνωσε ότι συμπεριλήφθηκε από την εταιρεία Gartner Inc. στους Leaders του Magic Quadrant σχετικά με τους παρόχους MSSP.

Η εταιρεία Symantec Corp. ανακοίνωσε ότι συμπεριλήφθηκε από την εταιρεία

Gartner Inc. τη στους Leaders του Magic Quadrant σχετικά με τους παρόχους Managed Security Service (MSSPs) στην αναφορά Βόρειας Αμερικής για το έτος 2011. Επιπρόσθετα, η Symantec έλαβε την αξιολόγηση “Strong Positive” στις αναφορές της Gartner με την ονομασία MarketScope για τις υπηρεσίες Managed Security Services σε Ευρώπη και Ασία / Περιοχή Ειρηνικού . Οι υπηρεσίες Symantec Managed Security Services συνδυάζουν το global threat intelligence, τον εταιρικό έλεγχο, τα προηγμένα analytics και το εξειδικευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να προστατεύσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο από γνωστές και αναδυόμενες απειλές.


«Με ολοένα και περισσότερες εξεζητημένες κυβερνοεπιθέσεις να προέρχονται από εξωγενείς παράγοντες, εμπλέκοντας την τεχνολογική υποδομή των επιχειρήσεων, το ρίσκο απώλειας ευαισθητων δεδομενων αυξάνεται καθημερινά. Περισσότερο από ποτέ, οι οργανισμοί αναγνωρίζουν την ανάγκη να ελέγχουν με αποτελεσματικό τρόπο το περιβάλλον υποδομής τους για σημάδια κακόβουλης δραστηριότητας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή,» είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas. «Πιστεύουμε ότι οι τελευταίες αξιολογήσεις της Symantec από την Gartner επιβεβαιώνουν το ισχυρό όραμα της εταιρείας και τη συνεχή παγκόσμια δέσμευσή της για την προστασία των πληροφοριών των πελατών της.»

Keywords
Τυχαία Θέματα