Ο Αντώνης Μπαρούνας VP του CU στη Sony Ericsson

Η Sony Ericsson ανέθεσε στον Αντώνη Μπαρούνα τη θέση του Vice President του νέου Customer Unit Mediterranean στη Sony Ericsson.

Η Sony Ericsson βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τις αρχές του 2012

οι αγορές της Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου, Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ, Κύπρου και Μάλτας ενώθηκαν σε ένα ευρύτερο Customer Unit με έδρα τη Γαλλία και επικεφαλής τον Αντώνη Μπαρούνα. Το Customer Unit αυτό θα έχει τοπικά γραφεία στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία.


Το Customer Unit Mediterranean θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της εταιρίας στην αγορά του Android, καθώς με τα smartphones της θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ως μέρος της στρατηγικής των 4 οθονών της Sony. Η νέα δομή θα συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη αποφάσεων καθώς και στην εξέλιξη του Brand Xperia.


‘’Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στην εξέλιξη της εταιρίας. Με τα Xperia™ smartphones ως βασικό
στοιχείο της στρατηγικής 4 οθονών της Sony, και με εστίαση στην πλατφόρμα Android, θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας και διασκέδασης στους καταναλωτές μας στην περιοχή της Μεσογείου’’ δήλωσε ο Α. Μπαρούνας.


O A. Mπαρούνας έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, με πιο πρόσφατες τις επιτυχίες της Sony Ericsson στη Δυτική Ευρώπη. Σαν VP του Customer Unit Mediterranean, o A. Mπαρούνας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση της ηγετικής θέσης της εταιρίας στην αγορά του Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα