Συνεργασία Novasports με την ΑΕΚ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΚ και τα αθλητικά κανάλια Novasports, της Nova, ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους για την τηλεοπτική σεζόν 2013-2014.


Η συνεργασία αφορά τόσο την τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

όσο και τη μεγάλη προσφορά για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή τις υπηρεσίες Nova Sports pack, Nova επίγεια sports καθώς και τα κανάλια Novasports (για συνδρομητές Nova 3Play).


Τα κανάλια Novasports κάνοντας πράξη το νέο τους slogan «Όλα για την ομάδα σου!» προσφέρουν στον Έλληνα φίλαθλο όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα του. Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείπει η ΑΕΚ των εκατομμυρίων φίλων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από τα αθλητικά κανάλια της Nova.


Ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, κ. Γιώργος Ρόκκας, επισήμανε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η συνεργασία μας με τα αθλητικά κανάλια της Nova συνεχίζεται και τη σεζόν 2013 -2014. Κι αυτό γιατί όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει η ΑΕΚ ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται προσωρινά.
Είμαι σίγουρος ότι η συμφωνία αυτή θα αποφέρει και στη Nova αυτό ακριβώς που περιμένει γιατί η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια φάση που αναγεννάται σε όλα τα επίπεδα και είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που υπάρχει η προοπτική να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον όπως στο παρελθόν. Η ΑΕΚ δε χάνει την αίγλη και τη δυναμική της γεγονός που οι άνθρωποι της Nova μας έδειξαν στην πράξη από την πρώτη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».


Η Κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, ανέφερε: «Η τηλεοπτική συνεργασία της ΑΕΚ με την Nova είναι στρατηγικής και συναισθηματικής σημασίας. H ΑΕΚ αποτελεί τα τελευταία 15 χρόνια, αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής μας ζωής. Σε αυτήν την ιστορική της στιγμή δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεχίσουμε να την στηρίζουμε έμπρακτα» και συνέχισε «Ένα πολύ πλούσιο θέαμα, γεμάτο συγκινήσεις και εκπλήξεις υπόσχεται η νέα σεζόν στα κανάλια Νovasports και μία αδιάκοπη τηλεοπτική παρακολούθηση της πορείας της ΑΕΚ προς την επίτευξη των στόχων της».


Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν και ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Ιβάν Μπρέσεβιτς.


Αναφορικά με την προσφορά για τους φίλους της ΑΕΚ που γίνεται σε συνεργασία με την Nova, οι φίλαθλοι της ομάδας για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-6817783.


Keywords
Τυχαία Θέματα