S5000 το νέο tablet της Lenovo

Στην έκθεση IFA 2013 του Βερολίνου, η Lenovo παρουσίασε το νέο S5000 tablet, το νέο ελαφρύ και σούπερ λεπτό tablet που απογειώνει την εμπειρία κινητικότητας και συνδυάζει κομψό σχεδιασμό με έξυπνη απόδοση.


Έχοντας πλάτος μόλις 7.9mm, το S5000 είναι ένα από τα λεπτότερα tablet

στην αγορά. Ζυγίζει μόλις 246 γραμμάρια (0.54 lbs), σχεδόν κατά ένα πέμπτο ελαφρύτερο από τα περισσότερα tablet της αγοράς. Αν και λεπτό και ελαφρύ είναι ιδιαίτερα δυνατό, με οθόνη 7 ιντσών, ανάλυση 1280×800, φωτεινότητα 350 nit, full HD και αμβλείας θέασης, για την διευκόλυνση της κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο σε οικογένεια και φίλους.
Η κάμερα S5000 προσφέρει στους χρήστες του tablet την ιδανική HD φωτογραφική εμπειρία. Η 1.6MP εμπρόσθια κάμερα διαθέτει υψηλή ευκρίνεια για απαράμιλλο video chatting, ενώ η πίσω 5.0MP κάμερα παίρνει ποιοτικά βίντεο, τέλειες φωτογραφίες από κοντινές και μακρινές αποστάσεις, ενώ σκανάρει και κωδικούς QR.


Το S5000 tablet τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 4.2 (Jelly Bean) και επεξεργαστή Quad-Core Media Tek 8389 1.2 GHz και προσφέρει προαιρετικά συνδεσιμότητα 3G HSPA+. Το S5000 χρησιμοποιεί την “On the Go” θύρα USB για την αύξηση του χώρου αποθήκευσης ή την φόρτιση άλλων συσκευών αλλά και της 3450mAh μπαταρίας του, εξασφαλίζοντας έως και οχτώ ώρες σερφάρισμα με WiFi, ή έξι ώρες HD βίντεο που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.


Lenovo Smart Apps για Ασφαλής Κοινοποίηση και Αποθήκευση
Το Lenovo Vibe X και το S5000 έρχονται με προεγκατεστημένα προγράμματα που επιτρέπουν στους χρήστες να κοινοποιήσουν φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία, να προστατέψουν την συσκευή τους από ιούς, και να ασφαλίσουν τα δεδομένα τους με backup εύκολα και πρακτικά. Στο Lenovo Vibe X, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το προεγκεταστημένο Facebook app, με αποκλειστικές screensaver και notification επιλογές.


Το S5000 αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος του 2013.


Keywords
Τυχαία Θέματα