Συνεργασία CPI-Φίλιππος Νάκας

H CPI, επίσημος διανομέας της BenQ για την Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρία Φίλιππος Νάκας με εστίαση στα μοντέλα βιντεοπροβολέων Home Cinema της BenQ.


H εταιρία Φίλιππος Νάκας, διαθέτει πολύχρονη πείρα σε μηχανήματα ήχου και έχει ανεπτυγμένο πανελλαδικά ένα μεγάλο και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών. Μέσω αυτού του δικτύου,

η Φίλιππος Νάκας θα μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Home Cinema τόσο από άποψη ήχου όσο και από πλευρά εικόνας. Διαθέτοντας ήδη τους κορυφαίους στην κατηγορία τους ενισχυτές της Yamaha, η εταιρία Νάκας θα είναι τώρα σε θέση να προσφέρει και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου συστήματα βιντεοπροβολής για ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογράφου στο σαλόνι.


Η εταιρία Νάκας διακινεί σε όλη την Ελλάδα τεράστια ποικιλία μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και εικόνας, συστημάτων Home Cinema, επαγγελματικών εφαρμογών ήχου, εικόνας και φωτισμού, υπολογιστών, προϊόντων multimedia και μουσικών βιβλίων. Τα προϊόντα αυτά διακινούνται μέσα από ένα ιδιαίτερα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, που αποτελείται από τα δικά της καταστήματα, των αντιπροσώπων franchising καθώς και των εξειδικευμένων αντιπροσώπων ανά αντικείμενο.


Keywords
Τυχαία Θέματα