Nikon D800 και D800E

Η Nikon ανακοινώνει επίσημα την κυκλοφορία της D800, μιας νέας επαναστατικής επαγγελματικής D-SLR μηχανής με 36,3 megapixel με φορμά FX.


Σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί σήμερα στις ανάγκες της φωτογράφισης και video του αύριο, η αριστουργηματική Nikon D800 είναι γεμάτη από νέες τεχνολογίες, παράγει επίπεδα βάθους και λεπτομέρειας χωρίς προηγούμενο στη φωτογράφιση και προσφέρει όλη την ευελιξία που χρειάζεται για τη λήψη video

με ποιότητα broadcast.


Δημιουργώντας μια δική της κατηγορία, η Nikon D800 προσφέρει εύρος δυναμικής περιοχής που ανταγωνίζεται φωτογραφικές μηχανές μεσαίου φορμά, αλλά με όλη την επιδεξιότητα του φορμά D-SLR — παρέχοντας στους επαγγελματίες που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια την ελευθερία να δημιουργήσουν ξεχωριστές φωτογραφίες.


Για πρώτη φορά στα χρονικά της αγοράς φωτογραφικών μηχανών, αυτή η συναρπαστική κυκλοφορία περιλαμβάνει μια ειδική έκδοση της D800 – την Nikon D800E. Με τροποποιημένο οπτικό φίλτρο, η D800E προσφέρει μια μοναδική εναλλακτική για όσους αναζητούν την απόλυτη ανάλυση.


Ο επαναστατικός αισθητήρας CMOS 36,3 megapixel με φορμά FX (πλήρους κάδρου) ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία που επιτρέπει επίπεδα λεπτομέρειας και εύρους τόνων χωρίς προηγούμενο. Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του:


- Σύστημα ανάγνωσης 12 καναλιών με μετατροπή 14 bit A/D και υψηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο: παρέχει εικόνες με εξαιρετική ποιότητα, χαμηλό θόρυβο και μεγάλο δυναμικό εύρος.
- Ευρύ ISO: προσφέροντας εύρος ISO 100–6400, επεκτάσιμο προς τα πάνω έως 25600 (ισοδύναμο) και προς τα κάτω έως 50 (ισοδύναμο), η D800 θέτει νέα πρότυπα για τις φωτογραφικές μηχανές D-SLR με αυτό το επίπεδο ανάλυσης. Το ευφυές σύστημα αποθορυβοποίησης της φωτογραφικής μηχανής διαχειρίζεται το θόρυβο χωρίς να θυσιάζει τη λεπτομέρεια, επιτρέποντας κορυφαία ευελιξία κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού: οι εικόνες είναι ευκρινείς και καθαρές, ακόμα και στις υψηλότερες ρυθμίσεις ISO.


Κορυφαία χαρακτηριστικά
Επεξεργασία εικόνας 16 bit: προσφέροντας πλουσιότερα χρώματα και τόνους από ποτέ, αυτός ο καινοτόμος επεξεργαστής εικόνας παρέχει ομαλές διαβαθμίσεις με εξαιρετική λεπτομέρεια και τόνους σε όλες τις κλίμακες μέχρι το απολύτως λευκό, ακόμα και κατά τη λήψη σε JPEG.


Video με ποιότητα ευρείας μετάδοσης
Για επαγγελματίες των οποίων η εργασία απαιτεί τη δημιουργία video, η D800 προσφέρει όλη την ευελιξία που απαιτείται για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών video. Αυτές περιλαμβάνουν κορυφαία εγγραφή video μεγάλου φορμά, με μεγάλο εύρος ταχυτήτων καρέ.


- Ταχύτητες καρέ: Μπορούν να εγγραφούν video Full HD (1080p) με ανάλυση 30p, 25p και 24p, με επιλογές 60p, 50p και 25p στα 720p. Τα κλιπ video μπορούν να έχουν διάρκεια έως και 29:59 λεπτών.
- D-Movie

Keywords
Τυχαία Θέματα