Κωτσόβολος στη Λάρισα

Η Κωτσόβολος, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου της μεγάλου καταστήματος στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν χώρο 1.000 τ.μ. διαμορφωμένο με βάση τα πρότυπα του Ομίλου Dixons.


Το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου 52, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας άνοιξε τις πόρτες του για τους καταναλωτές την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9.00 το πρωί και όσοι το επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να βρουν

απίστευτες προσφορές και μια ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η Κωτσόβολος.


Το κατάστημα, διαθέτει και σημείο εξυπηρέτησης του Support 360°, του ολοκληρωμένου brand υποστήριξης πελατών της Κωτσόβολος, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αποκτούν όλες τις χρήσιμες υπηρεσίες Support 360° αλλά και να παραδίδουν σε εξειδικευμένο τεχνικό τις συσκευές τους για τεχνικό έλεγχο και επισκευή από όπου και αν αγοράστηκαν.


Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Κωτσόβολος είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους Λαρισαίους καταναλωτές οι οποίοι με αφορμή τα μεγάλα εγκαίνια έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου θα βρουν ανεπανάληπτες προσφορές, όπως:
- Τηλεόραση SAMSUNG LED 40’ ,FULL HD μόνο € 333
- Notebook HP με μνήμη 4GB & σκληρό δίσκο 500GB μόνο € 333
- Επώνυμο πλυντήριο χωρητικότητας 7kg μόνο € 199
- Air Condition 9.000 BTU KEROSUN CLIMA KCMA 1209 μόνο € 239


Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Λάρισα, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons/South-East Europe, δήλωσε: «Η Λάρισα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας και μία σημαντική αγορά για την αλυσίδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, όπου θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να βρουν τα χιλιάδες προϊόντα μας ακόμη περισσότεροι κάτοικοι της πόλης. Η Κωτσόβολος, με αυτή την κίνηση εδραιώνει ακόμα περισσότερο τη θέση της ως στην κορυφή της αγοράς ενώ συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους με άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία, πολύ χαμηλές τιμές, ευκολίες και καινοτόμες υπηρεσίες.»


Keywords
Τυχαία Θέματα