Νέα Idea-Branded προϊόντα από τη Lenovo

Τα νέα IdeaPad Laptops και IdeaCentre Desktops είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν φορητότητα και παραγωγικότητα στην PC-Plus εποχή.


Η Lenovo παρουσίασε στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης IFA, την ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη σειρά των Idea-branded υπολογιστών της, που περιλαμβάνει

τα νέα IdeaPad® U Series Ultrabook, τα IdeaPad Y και Z Series laptops, και τα IdeaCentre®, A και B Series, all in one (AIO) desktops.


Εφοδιασμένα με τους επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel® Core™ ή τους επεξεργαστές AMD A-Series, τα νέα PC της Lenovo προσφέρουν στους καταναλωτές μια πλούσια ποικιλία σε στυλ, χρώματα και επιλογές απόδοσης, σχεδιασμένα για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 8.


«Τα τελευταία μας προϊόντα Idea προσφέρουν περισσότερη άνεση, απλότητα και απόκριση από ποτέ», δήλωσε ο Wei Jun, αντιπρόεδρος του Idea Product Group της Lenovo. «Σχεδιασμένα για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία των Windows 8, παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα ευελιξίας με το 10-finger multi-touch και ευκολότερο scrolling, zooming και rotating, χάρη στο έξυπνο TouchPad. Επίσης εγγυώνται ευκολία κοινής χρήσης πολυμέσων μεταξύ των συσκευών μέσω του Lenovo Cloud και πρόσβαση σε χιλιάδες διασκεδαστικές και λειτουργικές εφαρμογές από το Windows Store. Οι νέοι υπολογιστές Idea αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στο στυλ και την ενέργεια του κάθε χρήστη.»


IdeaPad U510 Ultrabook – Έξτρα λεπτό και ελαφρύ
Ακολουθώντας τα χνάρια των στιλάτων προκατόχων του, U310 και U410, το 15 ιντσών IdeaPad U510 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού laptop, με την κομψή αισθητική και τις επιθυμητές ιδιότητες ενός tablet. Με πάχος μόλις 21mm και βάρος λιγότερο από 2,2 kg, το U510 συνδυάζει τεχνολογίες υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζουν άμεση απόκριση, συνέχιση της εργασίας σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο χάρη στο instant-on system resume, και διάρκεια μπαταρίας έως και 6 ώρες, περιλαμβάνοντας τον επεξεργαστή τρίτης γενιάς Intel Core i7 και έως 1TB χωρητικότητα σκληρού δίσκου και επιπρόσθετο προαιρετικό δίσκο 32GB solid state cache. Το U510 είναι επίσης εξοπλισμένο με ενσωματωμένο DVD reader/writer ή Blu-ray Disc drive.


IdeaPad Y400 και Y500 –Multimedia Powerhouses
Τα πιο πρόσφατα προϊόντα της σειράς Y της Lenovo, τα IdeaPad Y400 και Y500, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία mobile gaming και multimedia. Σχεδιασμένα με γνώμονα την απόδοση, τα Y400 και Y500 διαθέτουν το μοναδικό UltraBay- μια εναλλάξιμη θύρα που οι χρήστες μπορούν στιγμιαία να χρησιμοποιούν για dual graphics capability, αυξημένο αποθηκευτικό χώρο ή ένα πρόσθετο ανεμιστήρα ψύξης εναλλακτικά. Είτε ο χρήστης επεξεργάζεται φωτογραφίες και βίντεο, είτε παίζει παιχνίδια, τα laptops μπορούν να διαχειριστούν σχεδόν οποιαδήποτε απαιτητική λειτουργία τους ζητηθεί.


Keywords
Τυχαία Θέματα