Νέα IBM PureSystems

Η IBM επεκτείνει την οικογένεια PureSystems προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες να ελέγξουν αποτελεσματικά τους μεγάλους όγκους δεδομένων.


Για να βοηθήσει τους διεθνείς οργανισμούς να αποκτήσουν ουσιαστική πληροφόρηση από την τεράστια εισροή των δεδομένων που δημιουργούνται σε καθημερινή βάση, η IBM επέκτεινε πρόσφατα την οικογένεια PureSystems, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα Pure Data. Τώρα, οι οργανισμοί μπορούν

να διαχειρίζονται περισσότερο αποδοτικά και να αναλύουν γρήγορα petabyte δεδομένων σε λίγα λεπτά, καθώς και να χρησιμοποιούν έξυπνα αυτήν την πληροφόρηση για την υποστήριξη συγκεκριμένων επιχειρησιακών στόχων σε όλο τον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.


Οργανισμοί από όλους τους κλάδους της αγοράς αντιμετωπίζουν σήμερα την πρόκληση της ανεύρεσης πιο απλών και οικονομικών μεθόδων για την ανάλυση των δεδομένων και την κατανόηση των αγοραστικών επιλογών των πελατών, για τη διαχείριση της απώλειας πελατών, για τη διεξαγωγή εκστρατειών μάρκετινγκ και την εντόπιση περιπτώσεων απάτης σε πραγματικό χρόνο. Τα νέα συστήματα είναι διαθέσιμα σε τρία μοντέλα, ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένα φορτία εργασίας, βελτιστοποιημένα για ανάλυση συναλλαγών, λειτουργιών και μεγάλου όγκου δεδομένων, στοχεύοντας στην επίλυση των ανωτέρω προκλήσεων.


Το σύστημα PureData αποτελεί το επόμενο βήμα στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της IBM, η οποία συνίσταται στη διάθεση μιας οικογένειας συστημάτων με ενσωματωμένη εξειδικευμένη τεχνογνωσία, αξιοποιώντας δεκαετίες πείρας της IBM για τη μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας που σχετίζονται με την πληροφορική. Οι πελάτες μπορούν να έχουν τα συστήματά τους έτοιμα για λειτουργία σε 24 ώρες αντί για 24 ημέρες, να πραγματοποιούν πολύπλοκες αναλύσεις σε λεπτά, και όχι ώρες, και να διαχειρίζονται περισσότερες από 100 βάσεις δεδομένων σε ένα ενιαίο σύστημα.


Η IBM εκτιμά ότι κάθε μέρα δημιουργούνται 2,5 exabyte δεδομένων — τόσο πολλά ώστε το 90% των δεδομένων που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα να έχει δημιουργηθεί μόλις τα δύο τελευταία χρόνια. Με δεδομένο αυτό τον κατακλυσμό δεδομένων, το νέο PureData System έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά τους οργανισμούς να εκτελούν σύνθετες αναλύσεις όγκου δεδομένων σε παραδοσιακά ή cloud περιβάλλοντα. Το νέο σύστημα βασίστηκε στην αρχική οικογένεια προϊόντων PureSystems τα οποία έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν εφαρμογές Web σε λιγότερες από 10 ημέρες, μια εργασία που κάποτε απαιτούσε τουλάχιστον έξι μήνες. Η οικογένεια PureSystems είναι το αποτέλεσμα μιας επένδυσης 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην έρευνα και ανάπτυξη και σε εξαγορές σε μια περίοδο τεσσάρων ετών.


«Είμαστε στην αιχμή μιας νέας εποχής στην πληροφορική, όπου οι πελάτες μπορούν να επεξεργάζονται τεράστιες ποσότητες πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο και με τρόπους πο

Keywords
Τυχαία Θέματα