Λύσεις της LG στα Goody’s Burger House

Το δίκτυο καταστημάτων ‘Goody’s Burger House’ εμπιστεύεται τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG, όσον αφορά τη ψηφιακή σήμανση και το φωτισμό.

Η Νο. 1 ελληνική αλυσίδα επώνυμης εστίασης “Goody’s Burger House” συνεργάστηκε με την LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business

Solutions για την αναβάθμιση της ψηφιακής σήμανσης και φωτισμού των καταστημάτων του δικτύου της. Η προηγμένη τεχνολογία των επαγγελματικών λύσεων της LG και η ηγετική θέση της εταιρείας στο χώρο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή της.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση επαγγελματικών οθόνων LG Digital Signage LED 42 και 32 ιντσών από τις σειρές LG LS33A και LG WL10MS, στη θέση των παραδοσιακών menu boards με στόχο την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του καταναλωτή.

Επίσης, ανέλαβε την προμήθεια tablets LG G Pad V700 10,1 ιντσών, τα οποία τοποθετήθηκαν στα “internet corners”, δηλαδή στους νέους χώρους, που προσφέρονται από ορισμένα καταστήματα, προκειμένου οι επισκέπτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τέλος, η LG προμήθευσε λύσεις φωτισμού LED, για υψηλό επίπεδο φωτισμού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η επαγγελματική σειρά ψηφιακής σήμανσης LG LS33A περιλαμβάνει οθόνες τεχνολογίας LED Full HD, ανάλυσης 1920 x 1080, με πάνελ IPS, με δυνατότητα τοποθέτησης κάθετα και οριζόντια για προβολή περιεχομένου χωρίς καμία αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Οι προηγμένες οθόνες LS33A έχουν πάχος μόλις 55,5 mm και λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 8,5 mm, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργειακά αποδοτικές, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης.

Επιπρόσθετα, διαθέτουν ενσωματωμένο media player, για εύκολη αναπαραγωγή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές και επιπλέον εξοικονόμηση στο συνολικό κόστος, αλλά και πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign Lite, η οποία υποστηρίζει τις λειτουργίες από την εύκολη και γρήγορη δημιουργία του περιεχομένου έως και τον προγραμματισμό και τη διανομή του σε όλο το δίκτυο οθονών της επιχείρησης. Οι οθόνες της LG διαθέτουν πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως RGB in, HDMI, RS-232C, USB και LAN.

Η επαγγελματική σειρά LG WL10MS περιλαμβάνει οθόνες LED Full HD, ανάλυσης 1920 x 1080, με πάνελ IPS, οι οποίες τοποθετούνται εύκολα κάθετα ή οριζόντια και διαθέτουν κομψό design με λεπτό πλαίσιο (bezel). Με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας με εξωτερικές πηγές, όπως RGB, HDMI, USB, DVI κ.α., οι οθόνες της σειράς WL10MS είναι επίσης συμβατές με την πλατφόρμα ψηφιακής σήμανσης SuperSign Elite-W lite.

To tablet LG G Pad 10.1 διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης HD IPS 10.1 ιντσών, ισχυρό επεξεργαστή 1.2 GHz Quad-Core, οπίσθια κάμερα 5ΜΡ και μπροστινή κάμερα 1,3MP και δυνατή μπαταρία 8000 mAh για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η ενσωματωμένη τεχνολογία QPair 2.0 επιπλέον επιτρέπει τον συγχρονισμό και τη σύνδεση των G Pad συσκευών με άλλες Android συσκευές, ώστε οι χρήστες να συνδέονται μέσω Bluetooth με τα smartphones τους. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά UX, όπως τα ‘Gesture Shot’ για τη λήψη selfies ή ‘Touch & Shoot’ , προσφέρουν μία premium εμπειρία χρήσης.

Τέλος, τοποθετήθηκαν λαμπτήρες φωτισμού LG LED, τύπου spot. Οι λαμπτήρες LG LED διαθέτουν υψηλά επίπεδα φωτισμού, ενώ προσφέρουν έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας και είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Αποτελούν την ιδανική λύση, αφού μπορούν να αντικαταστήσουν συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως 40W/60W, δημιουργώντας ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εκάστοτε χώρο. Ταυτόχρονα το μικρό κόστος εγκατάστασης και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους (έως και 25.000 ώρες), εξασφαλίζουν την ταχύτερη απόσβεση της δαπάνης.

«Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες της LG, την καθιστούν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία. Η νέα συνεργασία μας με την αλυσίδα εστιατορίων ‘Goody’s’ υπογραμμίζει τις δυνατότητές της LG να προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα», δήλωσε o κ. Γιάννης Μαντάς Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα