Κινητή τηλεφωνία: Τί μέλλει γενέσθαι το 2012;

Oι εκπρόσωποι των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας σας ξεναγούν με αποκλειστικές τους δηλώσεις στα κινητά που περιμένουμε το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Το 2012 αναμένεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας, με νέες τεχνολογίες να μετατρέπουν τις συσκευές σε αναντικατάστατους συνεργάτες αλλά και… διασκεδαστές μας. Αρμοδιότεροι για να μας κατατοπίσουν στις εκπλήξεις που μας κρύβει το νέο έτος δεν είναι άλλοι παρά οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας της χώρας μας. Καλέσαμε, λοιπόν, στελέχη σε θέσεις κλειδιά

να μας απαντήσουν στην ερώτηση:


«Ποιά νέα κινητά να περιμένουν οι Έλληνες καταναλωτές το πρώτο εξάμηνο του 2012 και πώς βλέπετε την πορεία της ελληνικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας τους επόμενους μήνες;»


Διαβάστε τις απαντήσεις που μας έδωσαν και ξεκινήστε… οικονομίες, καθώς οι τεχνολογικοί πειρασμοί που αναμένονται είναι πολυάριθμοι!


Nokia
Greig Williams,
General Manager Nokia Ελλάδος.

Η Nokia έχει ήδη παρουσιάσει με υπερηφάνεια τα Nokia Lumia 800 και Nokia Lumia 710, τα δύο πρώτα smartphones που βασίζονται στην πλατφόρμα Windows Phone, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα.
Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα και μαύρο) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Internet Explorer 9, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση στο ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Η οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED έχει διάστασεις 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το –λεπτό- σώμα της συσκευής είναι τέλεια. Tο Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration. Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και χώρο 25GB για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών.
Tο Nokia Lumia 710 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα, να επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών και να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή περιήγηση στο ίντερνετ, μέσω του IE9. Το Nokia Lumia 710 διαθέτει επεξεργαστή 1.4 GHz, hardware acceleration και επεξεργαστή γραφικών με το Nokia Lumia 800, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή.
Η Nokia πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμα τέσσερα καινούρια κινητά (Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 and Nokia Asha 201) τα οποία διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, βέλτιστη πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα και πρόσβαση σε πληροφορίες τοπικού ενδιαφέροντος.
Εν μέσω αυτών των δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, στη Nokia είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε συσκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τιμήσουμε τους Έλληνες καταναλωτές για τη μακροχρόνια σχέση και την εμπιστ

Keywords
Τυχαία Θέματα