Διακρίσεις για το Panda Cloud Antivirus

Η δωρεάν έκδοση του Panda Cloud Antivirus επιτυγχάνει το υψηλότερο σκορ στη χρηστικότητα και αποκτά την τρίτη συνεχόμενη πιστοποίηση από τα AV-Test.org.


Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε ότι η δωρεάν έκδοση του Panda Cloud Antivirus,

του cloud-based antivirus με την ταχύτερη ανάπτυξη, πιστοποιήθηκε ξανά από τα διάσημα ανεξάρτητα εργαστήρια AV-Test.org. Το εργαστήριο αξιολόγησε, τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο, την προστασία, την επιδιόρθωση, τη χρηστικότητα και την επίδραση στην απόδοση της εφαρμογής σε 23 οικιακές και 8 επιχειρηματικές λύσεις που λειτουργούν κάτω από Windows 7.


Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Η δωρεάν antivirus λύση της Panda Security κατάκτησε το υψηλότερο σημείο του βαθμολογικού πίνακα και πέτυχε την υψηλότερη κατάταξη στη χρηστικότητα (5.5 από 6 βαθμούς). Επιπλέον, επέδειξε άριστα αποτελέσματα στην προστασία (5 βαθμοί), πολύ πάνω από το μέσο όρο των άλλων λύσεων.


Οι αξιολογήσεις του AV-Test μετρούν την επίδραση της λύσης στην συνολική απόδοση του συστήματος διατηρώντας σε ικανοποιητικά επίπεδα την ασφάλεια. Μεταξύ όλων των προϊόντων που αξιολογήθηκαν η δωρεάν έκδοση του Panda Cloud Antivirus είχε την χαμηλότερη επίδραση στην απόδοση, κατά 50% κάτω από το μέσο όρο των λοιπών προϊόντων που αξιολογήθηκαν. Όσον αφορά στην ακρίβεια, το Panda Cloud Antivirus κατέγραψε ένα μόνο ψευδές θετικό (σε ένα νόμιμο αρχείο που εσφαλμένα ταυτοποιήθηκε ως malware) ανάμεσα σε 481.000 αρχεία, ενώ σε άλλα προϊόντα ο μέσος όρος ανήλθε στα 15.


Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο βραβείο που λαμβάνει το Panda Cloud Antivirus με τη σφραγίδα του AV-Test, συνεχίζοντας την τάση αναγνώρισης της δωρεάν cloud-based προστασίας της εταιρείας, μετά τις αξιολογήσεις των περασμένων διμήνων (Ιουλίου-Αυγούστου και Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου). Επιπρόσθετα, τα ανεξάρτητα εργαστήρια AV-Comparatives αναγνώρισαν τη λύση με πιστοποίηση Advanced+ στο τελευταίο τεστ «On-demand Detection of Malicious Software».


Η τελευταία έκδοση του Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.1, περιλαμβάνει βελτιωμένη απόδοση και νέες λειτουργίες τις οποίες ζήτησε από την Panda Security η κοινότητα των χρηστών της. Από το 2009, την έκδοση της πρώτης δωρεάν υπηρεσίας προστασίας για οικιακούς χρήστες στο cloud, εκατομμύρια χρήστες Η/Υ στον κόσμο έχουν ωφεληθεί από την βραβευμένη προστασία και την ελαφριά χρήση του συστήματος. Αυτή η χαμηλή χρήση των πόρων του συστήματος είναι το κύριο πλεονέκτημα της Collective Intelligence, της τεχνολογίας που κατέχει η Panda Security, η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δειγμάτων malware στο cloud αντί στον H/Y, όπως στην περίπτωση των παραδοσιακής αρχιτεκτονικής antivirus λύσεων.


Μπορείτε να κατεβάσετε το Panda Cloud Antivirus στη διεύθυνση htt

Keywords
Τυχαία Θέματα