Κάθε μέρα μπάλα στη Nova

Μπάλα μέχρι… τελικής πτώσης είναι το καλύτερο δώρο που προσφέρει η Nova, στους συνδρομητές της, μέσω των αθλητικών καναλιών της.


Super League, Champions League, Europa League, Euroleague

και φυσικά η «μητέρα των μαχών», το ελληνικό «El Classico», ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, είναι το… ελκυστικό πακέτο, που περιμένει κάθε φίλο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.


Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου
Η αρχή της πανδαισίας στα Novasports γίνεται την Δευτέρα 3/12, με το πρώτο φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, εκτός Σαββατοκύριακου, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς ιδιαίτερα αμφίρροπο.


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου
Τη σκυτάλη την Τρίτη 4/12 παίρνει το Champions League με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Φυσικά ξεχωρίζει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει να αποτελεί πρόκληση η νίκη επί των «κανονιέρηδων».


Τα αθλητικά κανάλια της Nova, εκτός από το ματς των «ερυθρολεύκων» θα δείξουν φυσικά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Απευθείας τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ, Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν – Πόρτο και σε μαγνητοσκόπηση τα παιχνίδια, Μονπελιέ – Σάλκε, Μάλαγα – Άντερλεχτ, Μίλαν – Ζενίτ.


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Η συνέχεια όμως υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Τη Τετάρτη 5/12 ακολουθεί η δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και η Nova θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες Σαχτάρ – Γιουβέντους, Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας, Μάντσεστερ Γ. – Κλουζ, Τσέλσι – Νόρτζελαντ και σε μαγνητοσκόπηση τα ματς Μπάγερν – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Μπράγκα – Γαλατασαράι αλλά και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα.


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
Χωρίς… ανάσα έρχονται στα Novasports και η αυλαία των ομίλων του Europa League. Το μενού; Ιδιαίτερα ελκυστικό. Από νωρίς θα καλυφθούν απευθείας τα ματς Ουντινέζε – Λίβερπουλ, Γιουνγκ Μποις – Ανζί και στη συνέχεια, ακολουθούν τα παιχνίδια Λεβάντε – Ανόβερο, Μάριμπορ – Λάτσιο.


Μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις όμως θα υπάρχουν και για τα παιχνίδια Κοπεγχάγη – Στεάουα, Στουτγάρδη – Μόλντε, ΑΕ Λεμεσού – Μαρσέιγ, Μπορντό – Νιουκάστλ, Πλζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκενκ –Βασιλεία, Σπόρτιγκ – Βιντεότον, Ίντερ – Νέφτσι Μπακού, Μπιλμπάο – Σπάρτα Πράγας, και Λεβερκούζεν – Ρόζενμποργκ.


Την ίδια ημέρα όμως έχουμε και αγώνες για την 9η αγωνιστική στους ομίλους της Euroleague στο μπάσκετ. Η Nova θα καλύψει απευθείας τα ματς Τσεντεβίτα – Ολυμπιακός, Καντού – Ρεάλ Μαδρίτης, Άλμπα – Ουνικάχα Μάλαγα και σε μαγνητοσκόπηση τα παιχνίδια Παρτιζάν – Μπαρτσελόνα (7/12), ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπεσίκτας και Πρόκομ – Μακάμπι Ελέκτρα.


Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Τη Παρασκευή 7/12 οι λάτρεις της μπάλας, θα ασχοληθούν αποκλειστικά με την Euro

Keywords
Τυχαία Θέματα