Νέο χαρτοφυλάκιο HP Integrity

Τα νέα συστήματα με επεξεργαστές Intel Itanium 9500, προσφέρουν μείωση του συνολικού κόστους κτήσης έως και 30%.


H HP ενισχύει το χαρτοφυλάκιο λύσεων Converged Infrastructure εμπλουτίζοντας την οικογένεια εξυπηρετητών HP Integrity με νέα καινοτόμα προϊόντα, με ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού HP-UX και νέες υπηρεσίες. Οι νέες λύσεις συμβάλλουν

στον τριπλασιασμό των επιδόσεων, την ενίσχυση της αξιοπιστίας και στην προστασία των επενδύσεων των εταιρειών.


Με τις νέες λύσεις της HP και τους επεξεργαστές Intel® Itanium® 9500, η επεξεργασία των συναλλαγών γίνεται έως και τρεις φορές ταχύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, ενώ απαιτείται 21% λιγότερη ενέργεια. Έτσι, η μείωση του συνολικού κόστους κτήσης μπορεί να ανέλθει έως και το 33%.


Οι νέες λύσεις αποδεικνύουν ότι η ΗΡ ακολουθεί τη δέσμευση της για πρωτοποριακές καινοτομίες στην οικογένεια των HP Integrity. Με βελτιώσεις στους τομείς της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας, συνεχίζεται η ενίσχυση της πλατφόρμας HP Integrity, με την υποστήριξη των λειτουργικών συστημάτων HP-UX, HP NonStop και OpenVMS. Σε βάθος χρόνου, αυτές οι βελτιώσεις θα υιοθετηθούν σε mission-critical x86 πλατφόρμες, προσφέροντας μια ενιαία και ενοποιημένη υποδομή για περιβάλλοντα UNIX®, Windows και Linux.


Οι τελευταίες λύσεις προσφέρουν την επεκτασιμότητα, τη διαθεσιμότητα και την αποδοτικότητα που χρειάζονται οι πελάτες για να πετύχουν τους κρίσιμους επιχειρηματικούς τους στόχους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται:
- Ο νέος, ταχύτερος και ισχυρότερος server HP Superdome 2, με νέες επιπλέον βελτιώσεις συνεχίζοντας να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα διαθεσιμότητας για τα κρίσιμα φορτία εργασίας.
- Τρείς νέους εξυπηρετητές HP Integrity blades, οι οποίοι προσφέρουν μοναδική ευελιξία, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές στην αγορά ηλεκτρικά απομονωμένες δυνατότητες hard-partitioning.
- Ένας νέος entry level HP Integrity server, ιδανικός για ανάγκες παραρτημάτων μεγάλων εταιρειών ή αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων με ανάγκες πιστοποιημένης μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης ENERGY STAR®
- Βελτιώσεις στο λειτουργικό HP-UX, οι οποίες προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης, επιταχύνοντας τον εντοπισμό των απειλών και βελτιώνοντας την αξιοποίηση των πόρων
- Νέες συμβουλευτικές υπηρεσίες workshop, προγράμματα χρηματοδότησης και εργαλεία υπολογισμού κόστους που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τα κρίσιμα περιβάλλοντα τους.


«Οι σημερινές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις όσον αφορά στους χρόνους λειτουργίας, τις επιδόσεις και την ασφάλεια των πιο κρίσιμων εφαρμογών τους», δήλωσε ο Ric Lewis, Vice President και Interim General Manager, Business Critical Systems and Converged Application Systems της HP. «Τα νέα μας προϊόντα αναδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της

Keywords
Τυχαία Θέματα