Κατέφθασε το νέο Nokia X2-05

Το νέο Nokia X2-05 είναι μια οικονομική και αξιόπιστη συσκευή που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις χιλιάδες εφαρμογές του Nokia Store.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Nokia X2-05, μιας συσκευής που εξασφαλίζει εύκολη και ταχύτατη πρόσβαση σε χιλιάδες υπηρεσίες και εφαρμογές. Η μεγάλη οθόνη τεχνολογίας QVGA και διαστάσεων 2.2 ιντσών προσφέρει απολαυστική

κατάδυση στον κόσμο των αγαπημένων σας εφαρμογών.


Tο Nokia X2-05 έχει σχεδιαστεί για τον άνθρωπο που δεν θέλει να συμβιβάζεται – μια αξιόπιστη συσκευή που αξίζει πολλά. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, το Nokia X2-05 προσφέρει πρόσβαση στο Nokia Store και έναν ολόκληρο κόσμο υπηρεσιών και περιεχομένου. Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το νέο Nokia X2-05 στην τιμή των 75€ ευρώ περίπου.


Χάρη στο media player το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων MP3 και MP4, το ραδιόφωνο FM με δυνατότητα εγγραφής, και το ενσωματωμένο ηχείο υψηλής απόδοσης (106 phon), το Nokia X2-05 σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα την αγαπημένη σας μουσική και βίντεο με τους φίλους ή την οικογένεια σας, απολαμβάνοντας ήχο εξαιρετικής ποιότητας που σας ικανοποιεί όποια κι αν είναι η μουσική σας προτίμηση. Η συσκευή υποστηρίζει εσωτερική μνήμη micro SD έως και 32GB, αρκετή για να χωρέσει όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια, τις φωτογραφίες, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας.


Επίσης, χάρη στον Nokia Browser η νέα συσκευή προσφέρει εύκολη, γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Από την αρχική οθόνη μπορείτε να μπείτε απευθείας στους λογαριασμούς σας στο Facebook και το Twitter, ενώ παράλληλα να έχετε πρόσβαση και σε υπηρεσίες web mail όπως, μεταξύ άλλων, το Gmail, το Hotmail, το Yahoo Mail και το Ovi Mail. Επίσης, η συσκευή είναι εφοδιασμένη και με την εφαρμογή Nokia Messaging, η οποία υποστηρίζει email και instant messaging.


Τέλος, το Nokia X2-05 είναι εξοπλισμένο και με κάμερα VGA, ώστε να μπορείτε να αποθανατίζετε όλες εκείνες τις στιγμές που κάνουν την κάθε ημέρα ξεχωριστή, και στη συνέχεια να τις μοιράζεστε με τους φίλους σας μέσα από το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα