Το κομψό Nokia C2-05 έφτασε στην ελληνική αγορά

Η Nokia κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Nokia C2-05 ειδικά για όσους θέλουν μια κομψή συσκευή με πολλές εφαρμογές και κοινωνική δικτύωση.

Η τελευταία αυτή πρόταση της Nokia είναι μια εύχρηστη συσκευή τύπου slider, με απαλές καμπύλες και μικρές διαστάσεις που της επιτρέπουν να χωρά σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσαντάκι. Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το νέο Nokia C2-05 στην τιμή των 90€ ευρώ περίπου.


Το νέο

Nokia C2-05 διατίθεται σε μια σειρά ζωντανά χρώματα, όπως το ροζ, το ανοικτό μπλε (peacock blue) και το ανθρακί, ενώ χάρη στην ταχύτατη πρόσβαση στο Facebook, το Twitter και το Ίντερνετ, διευκολύνει το χρήστη να μένει συνεχώς σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους του. Επίσης, μέσα από το Nokia Store μπορεί να αποκτήσει στη στιγμή χιλιάδες εφαρμογές, τραγούδια ή παιχνίδια.


Το τηλέφωνο διαθέτει, επίσης, το Nokia Browser για γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Μέσα από το Nokia Store μπορείτε να κατεβάσετε διαφορετικά themes, wallpapers και ringtones, ώστε να προσαρμόσετε το Nokia C2-05 στο δικό σας προσωπικό στυλ.


Εξοπλισμένο με κάμερα VGA και ψηφιακό ζουμ, media player για αρχεία MP3 και MP4, ραδιόφωνο FM με δυνατότητα εγγραφής, το Nokia C2-05 σας επιτρέπει να απολαμβάνεται κάθε στιγμή, τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες, ή ηχογραφώντας τις αγαπημένες σας μουσικές από το ραδιόφωνο.


Το νέο κινητό της Nokia υποστηρίζει εξωτερική μνήμη έως και 32GB, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε την αγαπημένη σας μουσική πάντα μαζί σας, ενώ χάρη στην τεχνολογία Bluetooth και την πόρτα Micro USB σας επιτρέπει να μοιράζεστε με τους φίλους σας αρχεία και εμπειρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα