Η έξυπνη πασχαλινή καμπάνια της Λουξ με το Rakuten Viber και την FYI Marketing House

Tο Rakuten Viber, σε συνεργασία με την Λουξ και την FYI Marketing House, ‘’γιόρτασε’’ το Πάσχα με την πιο διαδραστική καμπάνια. 

Η Λουξ έγινε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία

που χρησιμοποίησε τα branded Viber Gems, ειδικά animations που ενεργοποιούνται από συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις στις συνομιλίες των χρηστών για για την επικοινωνία της με το κοινό κατά την περίοδο του Πάσχα

Τα εταιρικά branded Viber Gems αποτελούν μια μοναδική επιλογή προβολής και τοποθέτησης προϊόντος που αυξάνει την ορατότητα του brand δημιουργώντας μια ευχάριστη και θετική σύνδεση με μια εορταστική περίοδο. Κατά την περίοδο του Πάσχα του 2024 στην Ελλάδα, δημιουργήθηκαν 13 εκατομμύρια εταιρικά Viber Gems μέσα σε 5 μόλις ημέρες.

Έτσι φέτος το Πάσχα, λέξεις και ευχές σχετικές με τις γιορτές όπως Καλό Πάσχα, Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και άλλες, ενεργοποίησαν ένα branded Loux animation με το πασχαλινό καλάθι στις συνομιλίες των χρηστών.

Τα branded Viber Gems αποτελούν μία καινοτομία προβολής στο ψηφιακό μάρκετινγκ καθώς: 

Ενσωματώνουν το brand στην καθημερινή επικοινωνία των χρηστών στο Viber, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας.Παρέχουν έναν διασκεδαστικό τρόπο προβολής του brand, δημιουργώντας θετικές συναισθηματικές συνδέσεις με τους χρήστες.Μειώνουν την ανταγωνιστικότητα στον ψηφιακό χώρο, καθώς η εμφάνιση του branded animation συνεπάγεται μεγαλύτερη προσοχή από τους χρήστες.Αυξάνουν την αλληλεπίδραση και τη συμμετοχή του κοινού, προσφέροντας μια διασκεδαστική εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας Viber.Ενισχύουν την εικόνα του brand ως καινοτόμου και πρωτοπόρου στον ψηφιακό χώρο, προσελκύοντας νέους και υφιστάμενους πελάτες.

“Στο DNA της Λουξ είναι καινοτομία  ακόμα και στην επικοινωνία. Με την συνεργασία που αναπτύξαμε με την Rakuten Viber πιστεύουμε ότι κάναμε κάτι διαφορετικό. Η χρήση των branded Viber Gems όχι μόνο ενίσχυσε την αλληλεπίδραση του κοινού με τη Λουξ, αλλά και διεύρυνε το κοινό στο οποίο απευθύνεται, – δηλώνει ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ. – Αυτή η online καμπάνια διαφοροποιείται από τους τρόπους διάδρασης με το κοινό που χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα καθώς έχει να προτείνει κάτι τελείως καινούργιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη Ελληνική εταιρεία που χρησιμοποιεί αυτή την τόσο διαφορετική προβολή.”

O Nίκος Σύριος, Media Sales Manager | CEE στη Rakuten Viber  ανέφερε σχετικά: ‘’Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πελάτη μας, Λουξ, και τον επίσημο συνεργάτη μας FYI Marketing House. H Λουξ έγινε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία που χρησιμοποίησε τα branded Viber Gems για την εμπιστοσύνη της και τη συνεχή προσπάθειά της να καινοτομεί και να προσφέρει εφευρετικά format προβολής στο κοινό. Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους οι καμπάνιες προσφέρουν στους χρήστες του Viber μια μοναδική διαδραστική εμπειρία και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand.” 

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Λουξ και το Rakuten Viber σε αυτή την πρωτοποριακή καμπάνια, – δηλώνει ο Γιώργος Καραμήτσος CEO της FYI Marketing House. – Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των branded Viber Gems, όχι μόνο αυξήσαμε την αλληλεπίδραση με τη Loux, αλλά επαναπροσδιορίζουμε το ψηφιακό τοπίο του μάρκετινγκ στην Ελλάδα. Αυτή η καινοτόμα προσέγγιση σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο μας.”

Keywords
Τυχαία Θέματα