Καινούργιο studio από την Activision

Λίγο μετά το απρόσμενο κλείσιμο τεσσάρων studios από τη Microsoft, η Activision, που ανήκει στην αμερικανική εταιρεία, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου studio με το όνομα Elsewhere Entertainment.

Το νέο αυτό studio

βρίσκεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας, και αποτελείται από developers που έχουν εργαστεί σε παιχνίδια όπως τα The Last of Us, Uncharted, The Witcher, Cyberpunk, Destiny, The Division, και Far Cry.

“Το studio θα εστιάσει στη δημιουργία μίας νέας, narrative-based AAA σειράς”, δήλωσαν από την εταιρεία, “θα έχει πλήρη πρόσβαση στους πόρους και τα εργαλεία της Activision”, συνεχίζουν. Και κλείνουν με την αναζήτηση ανθρώπινου δυναμικού για το καινούργιο studio, “το Elsewhere ξεκινά την αναζήτηση για ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο προκειμένου να βοηθήσουν στη δημιουργία μίας state-of-the-art και next generation για το gaming εμπειρίας”.

Το studio δουλεύει εδώ και κάποιο καιρό πάνω σε ένα καινούργιο project και αν και η Activision ανήκει στη Microsoft πλέον, η εμφάνισή του δεν έχει καμία σχέση με το κλείσιμο των τεσσάρων studios της Bethesda. Η ανακοίνωση για την δημιουργία του είναι η πρώτη δημόσια αναφορά γι’ αυτό από την εταιρεία, το ίδιο όμως υφίσταται εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.

Τέλος, δεν έχουμε καμία παραπάνω πληροφορία για το project στο οποίο δουλεύει το studio αυτή τη στιγμή.

The post Καινούργιο studio από την Activision first appeared on GameOver.

The post Καινούργιο studio από την Activision appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα