Η Web World Expo 2016 υποδέχτηκε ένθερμα τους καλεσμένους της

Η 6η Web World Expo πραγματοποιήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα εργαλείο
ενημέρωσης & προσέγγισης του επιχειρηματικού κοινού για υπηρεσίες βασισμένες στο web.

Έχοντας ως πολύτιμη «αποσκευή» τις εμπειρίες όλων των προηγούμενων χρόνων, η 6η Web World Expo

έθεσε ως στόχο τον μετασχηματισμό της σε μια έκθεση & συνέδριο που θα δίνει την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις να γνωρίσουν όλες –ει δυνατόν- τις εφαρμογές που βασίζονται στο Web, πέραν του βασικού concept της κατασκευής ιστοσελίδας & ηλεκτρονικού καταστήματος.
Σε μια αγορά η οποία είναι πλέον πολύ περισσότερο ενήμερη απ΄ό,τι στο παρελθόν για τις προσφερόμενες δυνατότητες, που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο, η Web World Expo μετασχηματίζεται σταδιακά σε έκθεση και συνέδριο όπου θα παρουσιάζονται ενοποιημένες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές επιχειρηματικές εφαρμογές. Με όλα αυτά ως γνώμονα, η διοργάνωση ‘άνοιξε’ φέτος τις θεματικές ενότητές της περιλαμβάνοντας περισσότερα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις σε αρκετούς τομείς, όπως: Digital Design, Digital Advertising, eCommerce, Funding Tools για startups, Mobile Business, Cloud Storage & Applications, Digital Payments, Developers Workshop.


Με στόχο την προσέλκυση περισσότερων και πιο ποιοτικών επισκεπτών, η διοργάνωση επεξέτεινε, επίσης, το συνεδριακό πρόγραμμα από μια σε δυο ημέρες και προσκάλεσε 50 (αριθμός ρεκόρ) διακεκριμένους ομιλητές να εκθέσουν τις απόψεις τους για τα παραπάνω θέματα.
Η επισκεψιμότητα της διοργάνωσης κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα (περίπου 2.000 επιχειρήσεις) αριθμός ικανοποιητικός αν λάβουμε υπ’ όψη τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης και την ξαφνική (καθώς ανακοινώθηκε μόλις 2,5 εβδομάδες νωρίτερα!) διεξαγωγή του Γύρου της Αθήνας, που προκάλεσε πλήθος κυκλοφοριακά προβλήματα τη δεύτερη ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα