Η LG στη συναυλία της Lady Gaga

Η μοναδική Lady Gaga έρχεται στην Αθήνα για μια φαντασμαγορική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο με την υποστήριξη της LG.


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball”, η διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, αλλά και παγκόσμιο pop &

fashion icon, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Η LG Electronics είναι υποστηρικτής αυτής της πολυαναμενόμενης μουσικής εκδήλωσης που θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς.


Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Lady Gaga αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής, ενώ τις συναυλίες της ως τώρα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 4 εκατομμύρια fans. Με αφορμή το ήδη πλατινένιο νέο άλμπουμ της “ARTPOP” που ήταν #1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του, η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με σταθμό την Αθήνα στις 19 του Σεπτέμβρη. Η LG, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, είναι υποστηρικτής της επερχόμενης συναυλίας προσκαλώντας τους καταναλωτές να απολαύσουν το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς και να νιώσουν αυτό που ουσιαστικά πρεσβεύει: Life’s Good! .


H Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG προσέθεσε ότι: «Στην LG λέμε ‘Life’s Good’ – ‘Η ζωή είναι ωραία’- ειδικά όταν μοιράζεσαι μοναδικές μουσικές στιγμές και όμορφες εμπειρίες, γι’ αυτό και υποστηρίζουμε τη μοναδική αυτή εκδήλωση, ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί μια εκπληκτική εμπειρία που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό!».


Η πρώτη συναυλία της Lady Gaga στην Ελλάδα, το “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball” διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring. Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball” έχει ήδη ξεκινήσει από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το www.lavris.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα