Η Intralot στην έκθεση EiG 2012

Η Intralot Interactive θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στην 11η Ευρωπαϊκή Έκθεση Διαδικτυακών Τυχερών Παιχνιδιών EiG 2012.


H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Στο περίπτερο της θα παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που έχει αναπτύξει με στόχο να προσφέρει στους παίκτες μία Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού (Universal Gaming Experience), που υλοποιεί τη σύγκληση των πολλαπλών Καναλιών Συμμετοχής

(Πρακτορεία, Διαδίκτυο, Smart Phones, Tablets και iTV) στα Τυχερά Παιχνίδια.


Στην έκθεση θα παρουσιασθεί το τελευταίας τεχνολογίας Διαχειριστικό Σύστημα Παικτών (Player Account Management System), το οποίο έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον παίκτη, επιτρέπει την ενσωμάτωση περιεχομένου της INTRALOT και των συνεργατών της, διασφαλίζοντας την Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού σε σημεία πρόσβασης στα τυχερά παιχνίδια.


Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νέο προϊόν της INTRALOT, Gablet, το οποίο με οθόνη αφής 22 ιντσών, προηγμένη διαδραστική πλοήγηση και πολλαπλές λειτουργίες φέρνει τη εμπειρία των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στα πρακτορεία, προσφέροντας αυτονομία στον παίκτη. Η εξέλιξη της διαδραστικής τεχνολογίας συνεισφέρει περαιτέρω στην εξέλιξη των πρακτορείων, με την εισαγωγή της Εμπειρίας “Paperless Lottery” και στη βελτιστοποίηση των πόρων της Λοταρίας. Η εύκολη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια και τα προγράμματα επιβράβευσης των παικτών είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτού του νέου μοντέλου.


Περίοπτη θέση επίσης θα έχουν το σύστημα επίβλεψης βιντεολόττο iGEM, το οποίο υποστηρίζει κάθε τύπου τερματικά βιντεολόττο προσφέροντας στο Διαχειριστή ένα ενιαίο περιβάλλον επίβλεψης και ανίχνευσης της συμπεριφοράς των παικτών και η νέα πλατφόρμα i-Flex, η οποία επιτρέπει τον ενιαίο τρόπο διεξαγωγής του στοιχήματος τόσο στα πρακτορεία όσο και μέσω διαδικτύου μέσω αυστηρότερου ελέγχου στη διαδικασία διαχείρισης ρίσκου. Επιπλέον, θα παρουσιασθεί η πρωτοποριακή σουίτα HomeSmartPlay, η οποία δίνει πρόσβαση στους παίκτες σε έναν εκτενή κατάλογο αθλημάτων μέσω του τηλεχειριστηρίου τους και τους επιτρέπει να στοιχηματίσουν μέσω τηλεόρασης.


Σε μία εποχή όπου νέα μοντέλα παιχνιδιού κάνουν την εμφάνισή τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα πρόταση της INTRALOT Interactive για τα παιχνίδια στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Gaming) μέσω της νέας σουίτας “Lazyland”.


Η INTRALOT Interactive θα είναι επίσης χορηγός του “CEO Panel” της EiG, όπου κορυφαία στελέχη του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα κανάλια τυχερών παιχνιδιών, ώστε να προσφέρουν στους παίκτες μια Ενιαία Εμπειρία Συμμετοχής στα Τυχερά Παιχνίδια.


Keywords
Τυχαία Θέματα