Η Clip News στο συνέδριο Fibep

H Clip News παρευρέθη στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP (Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) στην Κρακοβία.


Το βασικό θέμα του συνεδρίου ήταν εξέλιξη του χώρου των media και της αποδελτίωσης, με την είσοδο νέων τεχνολογιών και την εξάπλωση της χρήσης των social media. Όπως αναφέρθηκε στο συνέδριο, οι εταιρείες αποδελτίωσης πρέπει να είναι προετοιμασμένες ώστε να υιοθετούν τις νέες τεχνολογίες άμεσα και να προσφέρουν

ολοκληρωμένες υπηρεσίες από διαφορετικές πηγές ενημέρωσης στους συνδρομητές τους.


Επιπλέον, έγινε σαφής η ανάγκη ενσωμάτωσης των social media στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, καθώς είναι πιο άμεσα και έχουν άμεση απήχηση στο κοινό. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε ότι μια είδηση φτάνει στα social media μέσα σε 23 δευτερόλεπτα, ενώ στην τηλεόραση σε 43 λεπτά! Επιπρόσθετα, περίπου το 40% των τηλεθεατών κάνει χρήση των κοινωνικών δικτύων ενώ παρακολουθεί τηλεόραση, συνεπώς η εντύπωση ότι η τηλεόραση μονοπωλεί το ενδιαφέρον των θεατών έχει πλέον κλονιστεί.


Η μεγάλη ποικιλία στις πηγές ενημέρωσης καθορίζει το μέλλον των υπηρεσιών που προσφέρουν τα γραφεία αποδελτίωσης. Στόχος πλέον δεν είναι η αποδελτίωση εκατοντάδων αναφορών, αλλά το νόημα που αυτές έχουν για τους συνδρομητές.


Η Clip News, παρακολουθεί τις εξελίξεις διεθνώς και προσφέρει στους συνδρομητές της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Εδώ και δύο χρόνια, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες παρακολούθησης των Social Media (Twitter, Facebook, YouTube, Blog), ενώ πρόσφατα παρουσίασε μια νέα υπηρεσία ανάλυσης της δημοσιότητας από όλα τα διαθέσιμα μέσα ενημέρωσης (έντυπα, internet, social media, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Με εμπειρία 20 ετών στο χώρο της αποδελτίωσης και ένα επιτελείο εξειδικευμένων δημοσιογράφων, η Clip News αποτελεί τη μοναδική επιλογή για την έγκαιρη, ποιοτική και συνδυαστική ενημέρωση γύρω από ότι ακούγεται στα media.


Στα πλαίσια του συνεδρίου, ο πρόεδρος της Clip News και αντιπρόεδρος της FIBEP, κ. Αργυριάδης Θεόφιλος, ηγήθηκε ενός workshop για τις οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη. Το βασικό συμπέρασμα για την αντιμετώπιση της κρίσης ήταν η ανάγκη για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και αναλύσεις δημοσιότητας, που έχουν χαμηλό κόστος, αλλά ικανοποιούν την ανάγκη ενημέρωσης ακόμη και όσων δεν λαμβάνουν υπηρεσίες αποδελτίωσης. «Η ενημέρωση, ειδικά σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας, είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνδρομητών μας και προσφέρουμε διαρκώς νέες υπηρεσίες, σε χαμηλότερο κόστος, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητά μας,» δήλωσε ο κ. Αργυριάδης.


Keywords
Τυχαία Θέματα