Για 2η χρονιά «Ένας αγώνας για όλους»

Η Wind Ελλάς είναι και φέτος ο επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2012 και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ.


Για 2η χρονιά θα βρεθεί στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ η WIND Ελλάς, αναλαμβάνοντας Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

(ΚΜΑ) όπως και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ. Με κύριο μήνυμα το επιτυχημένο «Ένας Αγώνας Για Όλους», η WIND θα προσπαθήσει και φέτος να φέρει τη διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία.


Χαιρετίζοντας τη χορηγία από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σεβαστής τόνισε: «Πέρυσι στην αντίστοιχη συνέντευξη δήλωσα ότι βάζουμε στοίχημα να είμαστε και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια με τη WIND. Αυτό επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο υπηρετώντας με όλες μας τις δυνάμεις αυτή τη συνεργασία έτσι ώστε να αποκτήσει προοπτική και βάθος χρόνου. Κάναμε ότι ήταν δυνατό για την συνέχιση της εντυπωσιακής προόδου του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ συγχρόνως εκπληρώσαμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντι στην WIND, δικαιώνοντας και τις προσδοκίες της. Η συνεργασία μας με τη WIND ενίσχυσε περαιτέρω και έδωσε μία καινούργια δυναμική στην κοινωνική διάσταση του ΚΜΑ.


Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που φέτος έχουμε τη χαρά να γιορτάζει την 30η επέτειό του, είναι μια διοργάνωση με πολλαπλά μηνύματα και ένα μεγάλο κοινωνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει θεσπιστεί από το ΣΕΓΑΣ εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο ΣΕΓΑΣ μέσω του ΚΜΑ συνεργάζεται με διάφορες ΜΚΟ, ενώ φέτος συγκεκριμένα μία από τις επίσημα συνεργαζόμενες ΜΚΟ του ΚΜΑ είναι και η ΕΛΕΠΑΠ, της οποίας το έργο στηρίζει περαιτέρω και πολύ αποτελεσματικά η WIND. Χαιρετίζω αυτήν τη συνεργασία με ιδιαίτερη τιμή και χαρά και προσδοκώ στην καλή μας και δοκιμασμένη συνεργασία για τα επόμενα χρόνια».


«Έχουμε τη χαρά να συνδεθούμε και πάλι με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, θέλοντας φέτος να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στους αγώνες. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών είναι η κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας της στην Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τη WIND να είναι Επίσημος Χορηγός» επισήμανε κατά την ανακοίνωση της χορηγίας ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς κ. Γιώργος Τσαπρούνης.


«Πέρυσι, η WIND υποστήριξε τη διοργάνωση με παράλληλες ενέργειες επικοινωνίας και με το μήνυμα «Ένας αγώνας για όλους» κάλεσε κάθε έναν από μας να συμμετέχει, με το δικό του τρόπο, σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Παράλληλα ανέδειξε την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς μέσω της δικής της ομάδας δρομέων, την WIND Running Team, που έτρεξε για καλό σκοπό στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου. Θα ήθελα σήμερα να ευχαριστήσω τους 1000 δρομείς που φόρεσαν τη φανέλα μας και συνεισέφεραν στον σκοπό αυτό, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει τρέξει ποτέ στον Κλασικό Μαραθώνιο» δήλωσε ο κ. Τσαπρούνης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα