Φροντίδα επιδερμίδας στην Κωτσόβολος

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών λανσάρει αποκλειστικά τη νέα συσκευή Silk’n REJU, για αναζωογόνηση επιδερμίδας.


Με αποδεδειγμένη δράση, η νέα συσκευή Silk’n REJU λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και είναι βασισμένη στη θεραπεία φωτός που θερμαίνει το δέρμα. Η θεραπεία φωτός βοηθάει το δέρμα να παράξει κολλαγόνο ενισχύοντας έτσι την απάλυνση των

λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του προσώπου κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.


Με τη νέα συκευή Silk’n REJU τα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες είναι θεαματικά. Βάσει κλινικών δοκιμών που έγιναν σε περισσότερες από 100 γυναίκες, 91% ανέφεραν βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, 69% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, 47% εξασθένιση των κηλίδων του δέρματος, ενώ 78% ανέφεραν μείωση του μεγέθους των πόρων.


Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας, πρωτοποριακής συσκευής για την αναζωογόνηση του προσώπου, Silk’n REJU, η κ. Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου, Brand Manager του τμήματος Marketing της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να στεκόμαστε πραγματικά δίπλα στους πελάτες μας και ιδιαίτερα στις γυναίκες προσφέροντάς τους λύσεις ομορφιάς για κάθε τους ανάγκη. Η Κωτσόβολος, λανσάρωντας αποκλειστικά τη νέα συσκευή Silk’n REJU δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα για επαγγελματική περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι.


Keywords
Τυχαία Θέματα