Έξυπνες ζυγαριές: Χάστε κιλά με… smart τρόπο

Η παρακολούθηση του βάρους είναι απαραίτητη, είτε κάνουμε δίαιτα είτε επιχειρούμε να ανακτήσουμε τη φόρμα μας. Η τεχνολογία αναλαμβάνει να μας βοηθήσει και σε αυτόν τον τομέα!   

Turbo-X Body Fat Smart Scale

Με μέγιστο βάρος ζύγισης τα 180 κιλά και χάρη στους 14 δείκτες μέτρησης σύνθεσης που διαθέτει η ζυγαριά, θα μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά τη φυσική σας κατάσταση. Με το Fitdays App μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας με τη ζυγαριά και να δείτε αναλυτικά τους δείκτες

μέτρησης, για να μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας αλλά και ό,τι άλλο θέλετε να κάνετε. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 24 χρήστες, χωρίς να χαθεί το ιστορικό των αποτελεσμάτων τους, ώστε να τα συγκρίνουν κάθε φορά που χρησιμοποιούν τη ζυγαριά.

Huawei Scale 3

Η ζυγαριά της Huawei σάς επιτρέπει να καταλάβετε τη φυσική σας κατάσταση, με βάση τους 11 δείκτες σώματος. Συνδέοντάς τη με WiFi και Bluetooth και με την εφαρμογή Huawei Health 2, τα δεδομένα που εμφανίζονται περνούν αυτόματα στη ζυγαριά. Ακόμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα προπόνησής σας και το σχέδιο καύσης λίπους. Χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή, τα δεδομένα μεταφέρονται με το που πατήσετε πάνω σε αυτή, ενώ στέλνονται αυτόματα στο cloud και στους λογαριασμούς σας, για να τα βλέπετε όποτε θέλετε. Μάλιστα, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία κι άλλων ατόμων στην εφαρμογή με τη λειτουργία του επισκέπτη.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Η ζυγαριά είναι αρκετά λεπτή και μπορεί να χωρέσει παντού, για να ζυγίζεστε και να κάνετε μέτρηση λίπους. Στην επιφάνεια υπάρχει μία κρυφή οθόνη LED που ενεργοποιείται όταν υπάρχει βάρος πάνω της. Υιοθετεί την τεχνολογία «Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης» ΒΙΑ, με την οποία μία μέτρηση μπορεί να αναλύσει 10 τύπους φυσικών δεδομένων, όπως βάρος, μυϊκή μάζα, βασικό μεταβολισμό, οστική μάζα κ.ά. Συνδέοντας την εφαρμογή της Xiaomi, μέσω Bluetooth, οι μετρήσεις περνούν αυτόματα σε αυτή και αποθηκεύονται. Ακόμα, η ζυγαριά καταγράφει και αποθηκεύει απεριόριστα δεδομένα έως και 16 διαφορετικών ατόμων.

Tefal BM9620

Η έξυπνη ζυγαριά περιλαμβάνει 10 δείκτες μέτρησης, όπως ο ΔΜΣ, το σωματικό λίπος, η μυϊκή μάζα, η οστική μάζα, το ποσοστό νερού κ.ά. Έχει σχεδιαστεί για κάθε τύπο σώματος, με την ικανότητα ζύγισης 160kg και ακρίβεια 100g. Μέσα από τη συνοδευτική εφαρμογή για το smartphone σας, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, το βάρος, το λίπος κι άλλα πολλά. Τα προφίλ που έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε μέσα στην εφαρμογή είναι απεριόριστα. Ακόμα, μπορείτε να συγχρονίσετε την εφαρμογή με το Google Fit, το Apple Health και το Fitbit, για να έχετε όλες τις πληροφορίες για εσάς σε ένα μέρος.

Life Smartweight Bluetooth

Η ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με 4 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, για να μετρηθείτε σωστά, λαμβάνοντας τις κατάλληλες πληροφορίες. Διαθέτει ψηφία με κόκκινο χρώμα LED, για να είναι ευανάγνωστα για όλες τις ηλικίες, ενώ παρέχει και αρκετές αναλύσεις για το βάρος, το σωματικό λίπος, το ποσοστό νερού, τη μυϊκή μάζα κ.ά. Η συνοδευτική εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί, μέσω Bluetooth με τη ζυγαριά, συμπληρώνοντας την ηλικία, το φύλο και το ύψος σας. Επιπλέον, μπορεί να κρατά τα στοιχεία των μετρήσεων και της προόδου που κάνετε στη δίαιτά σας. Ακόμα, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλους χρήστες, για να βλέπουν τις αναλυτικές τους μετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα