Δικτυακή Nikon Coolpix S6600

Η Nikon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικτυακής Nikon COOLPIX S6600 με πτυσσόμενη οθόνη LCD, ενσωματωμένο WiFi για ευκολία στην κοινή χρήση των δεδομένων και φακό NIKKOR 12x zoom.


Η λήψη εκπληκτικών αυτοπορτραίτων μόλις έγινε πιο εύκολη χάρη στην προσθήκη της πτυσσόμενης οθόνης στη φωτογραφική

μηχανή COOLPIX S6600. Η οθόνη σχεδιά στηκε ειδικά για τη σύνθεση εικόνων και τη λήψη από μεγάλες ή μικρές γωνίες, ελαχιστοποιώντας τους υπολογισμούς που απαιτούνται για τη φωτογράφιση αυτοπορτραίτων με τεντωμένο χέρι. Επιπλέον, η λειτουργία Ελέγχου κινήσεων σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ή video και να ελέγχετε ακόμη και το zoom με μία κίνηση του χεριού σας όταν η οθόνη βρίσκεται σε λειτουργία αυτοπορτραίτου.


Εκτός από τέλεια πορτραίτα, η COOLPIX S6600 διαθέτει πληθώρα λειτουργιών για μοναδική ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες. Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού CMOS 16 megapixel συνδυάζεται με το οπτικό zoom 12x για να σας χαρίζει ζωντανές φωτογραφίες και video ακόμη και σε συνθήκες έντονου ημερήσιου φωτός ή σε νυχτερινές σκηνές χαμηλού φωτισμού. Το video full HD με στερεοφωνικό ήχο και οπτικό zoom σάς προσφέρει ακόμη περισσότερες δημιουργικές επιλογές, ιδιαίτερα όταν η πτυσσόμενη οθόνη ακολουθεί τη δράση από οποιοδήποτε επίπεδο.


Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Nikon Europe, σχολιάζει: «Αρκετά λεπτή για να χωράει στην τσέπη σας κι όμως πολύ προηγμένη για να εντυπωσιάζει με κάθε φωτογραφία και video, η COOLPIX S6600 είναι ιδανική για κάθε τι που θέλετε να φωτογραφίσετε: από τέλεια πορτραίτα έως συναρπαστικά τοπία. Αυτή η φωτογραφική μηχανή Nikon COOLPIX με πτυσσόμενη οθόνη σίγουρα θα αρέσει σε κάθε επίδοξο φωτογράφο που θέλει οι φωτογραφίες του να ξεχωρίζουν».


Διαθέτει επίσης μια σειρά φίλτρων και εφέ για να προσδώσει μια μοναδική πινελιά στις φωτογραφίες που θα σας κάνουν υπερήφανους. Η λειτουργία γρήγορων εφέ μπορεί να εφαρμόσει ειδικά εφέ απευθείας μετά τη λήψη με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, θα μπορείτε εύκολα να προσθέτετε το δικό σας προσωπικό στοιχείο πριν ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης 30 διαφορετικά εφέ και 18 λειτουργίες σκηνής για ατελείωτες δυνατότητες. Η COOLPIX S6600, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο μοναδικός ταξιδιωτικός σύντροφος, προσφέρει επίσης Εύκολη πανοραμική λήψη, για σκηνές που κόβουν την ανάσα χωρίς επιπλοκές ή θαμπώματα και τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) που διατηρεί σταθερή την εικόνα σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, κόκκινο, μωβ, λευκό) ώστε η φωτογραφική μηχανή σας να είναι το ίδιο όμορφη με τις σκηνές που τραβάτε.


Keywords
Τυχαία Θέματα