Parallels Access: Mac και Windows εφαρμογές «τρέχουν» στο iPad!

09:24 30/8/2013 - Πηγή: myPhone
Με νέα πρωτοβουλία, η Parallels επιχειρεί να δώσει τη δυνατότητα σε κατόχους iPad να μπορούν να «τρέξουν» εφαρμογές Mac και Windows απευθείας στο δικό τους tablet, ώστε να γίνει ακόμη ευκολότερη η χρήση της φορητής τους συσκευής αλλά και των αγαπημένων τους desktop εφαρμογών σε αυτά. Φυσικά, τα
διάφορα προγράμματα έχουν προσαρμοστεί και είναι απόλυτα συμβατά με τη διάσταση οθόνης του iPad, ώστε το μόνο που να απαιτείται να είναι η διατήρηση σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή με την ονομασία Parallels Access, απαιτεί την ετήσια συνδρομή των 79,99 δολαρίων για κάθε υπολογιστή που χρησιμοποιεί κανείς, είτε έχει λειτουργικό σύστημα Windows είτε Mac και παρέχει υποστήριξη λειτουργιών όπως αυτόματο άνοιγμα εφαρμογών, όπου μεγιστοποιούνται σε προβολή πλήρους οθόνης και υποστηρίζουν όλες τις κινήσεις δακτύλων, όπως pinch to zoom, copy-paste, κ.ά. Όμως υπάρχουν και εφαρμογές με μικρά εικονικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο το να πατηθούν αυτά σε μια οθόνη αφής. Έχοντας προβλέψει και για αυτό, η Parallels έχει προσθέσει την λειτουργία SmartTap, ώστε όταν κάποιος κάνει tap εκτός στόχου να μπορεί να ολοκληρωθεί απροβλημάτιστα η εντολή.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 114 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα