Αναβάθμιση συνδεσιμότητας ΒΥΟD

Η συνδεσιμότητα Bring Your Own Device βοηθά τις επιχειρήσεις στη δημιουργία ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας.


Οι εργαζόμενοι απαιτούν όχι μόνο να χρησιμοποιούν τις δικές τους συσκευές στη δουλειά, αλλά να έχουν και μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο, το χρόνο και το χώρο από όπου εργάζονται. Σύμφωνα με την έκθεση Connected World Technology Report της Cisco®, πάνω από το 40% των φοιτητών πανεπιστημίου και των νεαρών εργαζομένων δήλωσε ότι θα δεχόταν μια θέση εργασίας με χαμηλότερο μισθό, η οποία ωστόσο, θα προσέφερε

μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά την επιλογή συσκευής και την εργασία εξ αποστάσεως, σε σχέση με μια θέση εργασίας με υψηλότερες αποδοχές αλλά λιγότερη ευελιξία.


Για να βοηθήσει τις εταιρείες να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, η Cisco οδηγεί τους οργανισμούς IT πέρα από το βασικό στάδιο της σύνδεσης των χρηστών στο δίκτυο μέσω των συσκευών τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ενοποιεί την πολιτική σύνδεσης, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία για τους χρήστες και απλοποιεί τη διαχείριση, με σκοπό την επίτευξη του ιδανικού χώρου εργασίας.


Με αυτήν την ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική Borderless Network, η Cisco μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς IT να προχωρήσουν πέρα από το βασικό επίπεδο συνδεσιμότητας BYOD, προκειμένου να παρέχουν τα εξής:
1. Ενοποιημένη πολιτική μεταξύ ενσύρματων, ασύρματων τοπικών δικτύων (LAN), δικτύων κινητής τηλεφωνίας και εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN), που επιτυγχάνεται μέσω των αναβαθμίσεων στο Cisco Identity Services Engine (ISE), το οποίο επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση των συσκευών του χρήστη καθώς και ενοποιήσεις πολιτικών πρόσβασης με λύσεις διαχείρισης κινητών συσκευών (MDM).
2. Μοναδική εμπειρία, χωρίς συμβιβασμούς για το χρήστη σε ολόκληρο το ενσύρματο/ασύρματο δίκτυο μέσω αναβαθμίσεων της υποδομής ασύρματου LAN με το λογισμικό Cisco Unified Wireless Network Software, έκδοση 7.2. Οι ενημερώσεις προσφέρουν έως και διπλάσια επεκτασιμότητα για προβολή multicast βίντεο, επιτρέπουν την υποστήριξη έως και 30.000 συσκευών από έναν μόνο controller και παρέχουν υποστήριξη IPv6 για συσκευές client. Οι ενημερώσεις αυτές βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες για βίντεο υψηλής ποιότητας, που αποτελούν φυσικά χαρακτηριστικά των Cisco WebEx και Cisco Jabber.
3. Απλουστευμένες λειτουργίες και διαχείριση δικτύου με την εισαγωγή του Prime Assurance Manager και του Prime Infrastructure, τα οποία βοηθούν τους επαγγελματίες IT να κατανοήσουν την απόδοση των εφαρμογών από τη σκοπιά του χρήστη, να επισπεύσουν τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος.


• Ενοποιημένη πολιτική: Η προσέγγιση της Cisco για την εξέλιξη της βασικής αρχής συνδεσιμότητας BYOD παρέχει μια ενοποιημένη πολιτική σε ολόκληρο το δίκτυο του οργανισμού – ενσύρματο, ασύρματο LAN, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και VPN

Keywords
Τυχαία Θέματα