To ταχύτερο online δίκτυο

Η Huawei μαζί με την Altibox παρουσιάζουν το ταχύτερο δίκτυο online σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η Huawei παρουσίασε τη νέα κάρτα πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200Gbit/s για routers στο πλαίσιο του δεύτερου μεγαλύτερου «computer party» στον κόσμο, The Gathering (TG) 2012, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νορβηγία. Στο TG 2012,

η Huawei σε συνεργασία με την Altibox, παρουσίασε δυνατότητες πρόσβασης στο ταχύτερο δίκτυο στον κόσμο, με κορυφαίες ταχύτητες 200 Gbit/s.


Ειδικά για την παρουσίαση, η Huawei προμήθευσε την εκδήλωση με τα κορυφαία της προϊόντα για ευρυζωνική πρόσβαση, όπως: οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, τα high-end routers NE5000E, και εξοπλισμό πολυπλεξίας μήκους κύματος OptiX OSN 8800. Τόσο τα routers NE5000E, όσο και οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, έχουν λάβει βραβεύσεις για «καινοτόμο ευρυζωνικότητα». Για την παρουσίαση έχουν εγκατασταθεί NE5000E στο Oslo, και στο Hamar, όπου διεξάγεται η εκδήλωση, προκειμένου να επιτευχθεί πρόσβαση 200GE, και χρησιμοποιείται εξοπλισμός OptiX OSN 8800 προκειμένου να επιτευχθεί η απόσταση μετάδοσης 180 km.


Τα προϊόντα και οι λύσεις Carrier IP της Huawei, εξυπηρετούν της ανάγκες κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως, όπως οι British Telecom (BT), France Télécom, Telefonica, Singapore Telecom, China Telecom, China Mobile, και China Unicom.


Keywords
Τυχαία Θέματα