SingularLogic: Έργο στη ΔΕΛΤΑ Τροφίμων

Πρότυπο έργο πληροφορικής για την εταιρία ΔΕΛΤΑ Τροφίμων ύψους 9 εκ. ευρώ υλοποιεί η SingularLogic.


Έργο ύψους 9.000.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, πενταετούς διάρκειας υλοποιεί η SingularLogic, για την εταιρία ΔΕΛΤΑ Τροφίμων του Ομίλου Vivartia, τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό.

Το έργο ανέλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής για δραστηριοποίηση στην παροχή IT Outsourcing υπηρεσιών σε εταιρείες του μεγάλου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.


Το έργο περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό, την υλοποίηση και λειτουργία, από τη SingularLogic, όλων των συστημάτων πληροφορικής και των επιχειρησιακών διαδικασιών των εταιρειών ΔΕΛΤΑ, ΒΙΓΛΑ, ΕΥΡΩΤΡΟΦΕΣ στην Ελλάδα και UNITED MILK COMPANY (UMC) στη Βουλγαρία, καθώς και τη VIVARTIA Συμμετοχών, υποστηρίζοντας συνολικά 3.000 χρήστες σε καθημερινή βάση.


Οι χρήστες των εταιρειών της ΔΕΛΤΑ Τροφίμων έχουν στη διάθεσή τους πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν με ολοκληρωμένο τρόπο τις αυξημένες, καθημερινές επιχειρηματικές ανάγκες της εταιρίας. Όλα τα Κεντρικά συστήματα φιλοξενούνται στα δύο Κέντρα Δεδομένων (Data Centers) της SingularLogic στο Κορωπί και στη Νέα Ιωνία, σε νέο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που επιλέχθηκε ειδικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, με αρχιτεκτονική υψηλής διαθεσιμότητας και ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια συστημάτων, δεδομένων και υπηρεσιών καθώς και μηδενική ανοχή λάθους.


Κύρια οφέλη για την ΔΕΛΤΑ αποτελούν: η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων στο Όμιλο υπηρεσιών πληροφορικής, η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε νέες τεχνολογίες, η ευελιξία προσαρμογής του επιπέδου παροχής υπηρεσιών ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες, η προτυποποίηση διαδικασιών και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, η αξιοποίηση εξειδικευμένων στελεχών πληροφορικής, η εστίαση της εταιρείας στην κύρια επιχειρησιακή της λειτουργία και μόνο, η πλήρης διοικητική πληροφόρηση σε διάφορα επίπεδα, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ακριβής πρόβλεψη του κόστους πληροφορικής και τέλος η συνολική μεταφορά της επιχειρησιακής συνέχειας και της διαχείρισης των κινδύνων αποκλειστικά και μόνο στη SingularLogic ως παρόχου αυτής της υπηρεσίας.


Σήμερα οι μεγάλοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες υλοποίησης, λειτουργίας και υποστήριξης μεγάλων έργων πληροφορικής. Η μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκομίσει η SingularLogic, το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εφαρμογή δοκιμασμένων μεθοδολογιών και διαδικασιών, η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και η αρτιότητα και η συνέπεια εξασφαλίζουν την επιτυχή διεκπεραίωση των συμβάσεων που αναλαμβάνει, καθώς και την περαιτέρω λειτουργική τους υποστήριξη.


Keywords
Τυχαία Θέματα