SmartAvenue.gr από την EΛ.Ε.Δ

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου (www.eled.gr) ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος www.smartavenue.gr.


Το SmartAvenue είναι, ο πιο hot «δρόμος» για έξυπνες και συμφέρουσες αγορές. Μέσα από τις εβδομαδιαίες προσφορές, οι επισκέπτες μπορούν βρουν επώνυμα / αυθεντικά προϊόντα, ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού, σε τιμές έως και 80% φθηνότερα από

την αρχική τιμή λιανικής πώλησης. Παράλληλα αποτελεί μια Online πλατφόρμα, μέσω της οποίας μπορούν οι προμηθευτές και τα brands να προωθήσουν μεγάλο μέρος των αποθεμάτων τους – και όχι μόνο, σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Το SmartAvenue αποτελείται από μία έμπειρη ομάδα ανθρώπων, με γνώση τόσο της μόδας, όσο και των επιμέρους αναγκών και καταναλωτικών συνηθειών, με στόχο την διαρκή έρευνα της αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για την εξασφάλιση των καλύτερων προϊόντων στις καλύτερες τιμές.


Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, ανέλαβε το σχεδιασμό, ανάπτυξη της ιστοσελίδας, ενώ η συνεργασία με την SmartAvenue επεκτείνεται σε θέματα στρατηγικής, προβολής, mail marketing και SEO. H ανάπτυξη βασίστηκε στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου – CMS Εled.


Keywords
Τυχαία Θέματα