Νέα στελέχη της EMC στην περιοχή ΕΜΕΑ

Η EMC ορίζει δύο νέα επιτελικά στελέχη και συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.


Ο κ. Nicolas Leblanc τοποθετείται στη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων για την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. Ο κ. Philippe Fossé αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος του τμήματος EMEA

Channels.


Η EMC Corporation ανακοίνωσε το διορισμό δύο ανωτάτων στελεχών στην EMC EMEA, η οποία συνεχίζει να εστιάζει το ενδιαφέρον της στο να βοηθά επιχειρήσεις και οργανισμούς να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις τεράστιες ευκαιρίες και το συγκριτικό πλεονέκτημα που τους προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες του Cloud Computing και των Big Data.


Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Nicolas Leblanc αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων (VP Sales) για τις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Ισραήλ και της Ελλάδας, ενώ ο κ. Philippe Fossé αντικαθιστά τον κ. Leblanc στη θέση του Αντιπροέδρου Δικτύου Διανομής ΕΜΕΜ (VP EMEA Channels).


Από τη νέα του θέση, ο κ. Nicolas Leblanc θα έχει την ευθύνη συντονισμού των direct και indirect δικτύων διανομής, ώστε να υποστηρίζεται καλύτερα η ανάπτυξη της EMC στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η τοποθέτηση του κ. Leblanc έρχεται μετά από μια επιτυχημένη θητεία ως επικεφαλής των καναλιών διανομής, κατά την οποία είδε περισσότερους από 500 νέους resellers να προστίθενται στο σύστημα συνεργατών της EMC EMEA και ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 300% για το 2011. Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις, ο κ. Leblanc εντάχθηκε στην ομάδα της EMC το 2003, προερχόμενος από την HP, και μέχρι σήμερα έχει καλύψει θέσεις ευθύνης στους οργανισμούς EMC Γαλλίας και EMEA South.


Ο κ. Philippe Fossé, μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος EMEA East της EMC, αναλαμβάνει το ρόλο του Αντιπροέδρου EMEA Channels. Ο κ. Fossé, με εκτεταμένη εμπειρία στις πωλήσεις, αναμένεται να αξιοποιήσει τη βαθιά του γνώση γύρω από τα κανάλια διανομής. Θα συνεργαστεί με την υπάρχουσα ηγετική ομάδα των πωλήσεων, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια των εμπορικών στόχων σε όλη την περιοχή ευθύνης του, ενώ παράλληλα θα επικεντρωθεί στην ενδυνάμωση και την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με τους resellers.


Πριν την ένταξη του στην EMC το 2010, ο κ. Fossé ήταν Αντιπρόεδρος των EMEA Channels στη Hitachi Data Systems. Παλιότερα, ο κ. Fossé κατείχε θέσεις ευθύνης στη Xiotech, τη McData και τη StorageTek.


Ο κ. Leblanc θα αναφέρεται στον κ. Christian Hiller, Πρόεδρο EMEA South στην EMC, και ο κ. Fossé στους κ. Gregg Ambulos, Senior VP Global Channel Sales και κ. Rainer Erlat, Πρόεδρο της EMC International.


Keywords
Τυχαία Θέματα