Microsoft Partner η Effect

Η EFFECT πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Data Platform Certified Partner, επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Microsoft.


Η εταιρεία έλαβε αυτή τη σημαντική διάκριση ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων λύσεων που έχει υλοποιήσει, του

σταθερού προσανατολισμού της στο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και επειδή αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει ευχαριστημένους πελάτες.


O Γιώργος Θωμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EFFECT δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λάβαμε την υψηλή αυτή διάκριση από την Microsoft. Η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της EFFECT για τον επαγγελματισμό και το ήθος των ανθρώπων της αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στο να κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που συνεργάζεται, ώστε να τους προσφέρει την ιδανική λύση. Επιπλέον, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση όσων προσφέρουμε σήμερα.»


Το νέο, ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα Microsoft Gold Certified Partner αναγνωρίζει εταιρείες πληροφορικής που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη γνώση και την αποτελεσματικότητά τους σε συγκεκριμένες τεχνολογίες Microsoft. Η πιστοποίηση της EFFECT επιβραβεύει τη διαρκή αναβάθμιση και διεύρυνση της τεχνογνωσίας της και των προσφερόμενων υπηρεσιών της στην αγορά.


Η EFFECT έχει ήδη πιστοποιηθεί και ως Microsoft Silver Enterprise Resource Planning Partner, για την προσφορά της στην αγορά των λύσεων ERP.


Keywords
Τυχαία Θέματα