Kaspersky PURE 3.0

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει την τελευταία έκδοση του κορυφαίου προϊόντος της για προστασία υπολογιστών, οικονομικών δεδομένων, κωδικών πρόσβασης, φωτογραφιών και όχι μόνο.


Η Kaspersky Lab παρουσιάζει τη νέα έκδοση του κορυφαίου καταναλωτικού προϊόντος της για την προστασία προσωπικών υπολογιστών – το Kaspersky

PURE 3.0 Total Security. Προσφέροντας ότιδήποτε χρειάζονται οι χρήστες σε μια σουίτα για την ασφάλεια υπολογιστών συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των online τραπεζικών συναλλαγών, τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης και την online δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, το Kaspersky PURE 3.0 προσφέρει τη μέγιστη προστασία για τους χρήστες διασφαλίζοντας τις online δραστηριότητές τους και τα ψηφιακά τους δεδομένα στο οικιακό δίκτυο υπολογιστών.


Ολοκληρωμένη Ασφάλεια Προσφέρει την Απόλυτη Προστασία στους Προσωπικούς Υπολογιστές
Με το 77% των χρηστών υπολογιστών να πραγματοποιούν συχνά online αγορές, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την 0+K Research το 2012, είναι εύκολο να φανταστούμε πόσες συναλλαγές πραγματοποπιούνται καθημερινά και πόσοι αριθμοί πιστωτικών καρτών βρίσκονται στα χέρια των κυβερνο-εγκληματιών. Το 70% των phishing emails οδηγούν παραπλαντητικά τα θύματα να επισκεφτούν κακόβουλες, έξυπνα πλαστογραφημένες ιστοσελίδες με μοναδικό σκοπό την υποκλοπή των τραπεζικών στοιχείων, τους σύμφωνα με τα στοιχεία του Kaspersky Security Network το 2012. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ίδια δεδομένα, περισσότερες από 5,000 ιστοσελίδες βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ιστοσελίδων αγορών και τραπεζικών συναλλαγών. Το Kaspersky PURE 3.0 είναι εξοπλισμένο με μια μοναδική σειρά τεχνολογιών για να προστατεύσει τους χρήστες του από κάθε μορφή ψηφιακής επίθεσης.


Πολλοί άνθρωποι φυλάσσουν τα σημαντικά έγγραφά τους, τα μετρητά και τις οικογενειακές αναμνήσεις σε πυρίμαχα χρηματοκιβώτια στα σπίτια τους, αλλά τι συμβαίνει με τις πληροφορίες που φυλάσσονται στους υπολογιστές; Οι χρήστες συγκεντρώνουν παρόμοια πολύτιμα ψηφιακά στοιχεία στους υπολογιστές τους με τα χρόνια – όπως φωτογραφίες, μουσική και νομικά ή οικονομικά έγγραφα. Είναι λογικό να θέλουν να προστατεύουν την ψηφιακή τους ταυτότητα και τα περιουσιακά τους στοιχεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ περιηγούνται στο διαδίκτυο και να κρατούν αντίγραφα για να νιώθουν ασφαλείς. Το Kaspersky PURE 3.0 λειτουργεί σαν θησαυροφυλάκιο, σωσίβια λέμβος και προσωπικός φρουρός για όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται και ανταλλάσονται στους υπλογιστές των χρηστών.


Μερικές από τις καινοτόμες τεχνολογίες προστασίας που εντοπίζονται στο νέο Kaspersky PURE 3.0 είναι οι ακόλουθες:


Safe Money
Οι κυβερνο-εγκληματίες κυνηγούν πάντα τα λεφτά. Το Διαδίκτυο τους προσφέρει νέους τρόπους να κλέβουν, επομένως το Kaspersky PURE 3.0 περιλαμβάνει νέους τρόπους για να παραμένουν οι χρήστες προστατευμένοι. Χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία Safe Money, το Kaspersky PURE 3.0 διασφαλίζει ότι όλες οι ιστοσελίδες που απαιτούν τραπεζικές συναλλαγές, πληρωμές ή πληροφορίες αγοράς είναι γνήσιες, ώστε οι χρήστες να μην παρασύρονται δίνοντας τις προσωπικές πληροφορίες τους σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας πιστοποιητικά ασφαλείας και ελέγχοντας τη φήμη της ιστοσελίδας, η τεχνολογία Safe Money ελέγχει την αυθεντικότητα των ιστοσελίδων και στη συνέχεια ξεκινά αυτόματα έναν ασφαλή διαδικτυακό browser για να προσφέρει επιπλέον προστασία από τo online κακόβουλο λογισμικό. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, η τεχνολογία Safe Money περιλαμβάνει ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό Secure Keyboard, το οποίο διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες πρόσβασης δεν καταγράφονται από το λογισμικό πληκτρολόγησης. Η λειτουργία Secure Keyboard θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν κάποιος ανοίξει μια ιστοσελίδα τραπεζικής συναλλαγής ή πληρωμής ή εισάγει κάποιο κωδικό πρόσβασης σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Κανένα άλλο λογισμικό ασφαλείας δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας στα χρήματα των χρηστών όπως αυτό της Kaspersky Lab, η οποία βραβεύτηκε με την Seal of Approval της MRG Effitas για την ολοκληρωμένη ασφάλεια που προσφέρει στα οικονομικά δεδομένα, στο τέλος του 2012.


Online Password Manager
Οι κωδικοί πρόσβασης αποτελούν ένα ζωτικής σημασίας τρόπο ελέγχου των πληροφοριών που συνθέτουν την ταυτότητα ενός ατόμου, καθιστώντας κρίσιμη τη διασφάλιση της ισχύος και της πολυπλοκότητας των κωδικών. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του Διαδικτύου διαθέτουν τουλάχιστον πέντε λογαριασμούς που προστατεύονται με κωδικούς πρόσβασης οι οποίοι χρησιμοποιούν ποικίλους συνδυασμούς χαρακτήρων και συμβόλων για ασφαλή σύνδεση. Οι πολλοί και διαφορετικοί κωδικοί πρόσβασης είναι συχνά δύσκολο να απομνημονευτούν και να οργανωθούν. Το online θησαυροφυλάκιο κωδικών πρόσβασης της Kaspersky Lab επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν όλες τις πληροφορίες πρόσβασης σε ένα ενιαίο, ασφαλές θησαυροφυλάκιο το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί σε πολλούς υπολογιστές, αντί να κουβαλούν μια λίστα με κωδικούς πρόσβασης σε ένα χαρτί ή να χρησιμοποιούν κάθε φορά τα ίδια στοιχεία πρόσβασης. Αν οι χρήστες ψάχνουν να δημιουργήσουν τον πιο ασφαλή κωδικό πρόσβασης που μπορούν, το Kaspersky Password Manager θα δημιουργήσει έναν εκπληκτικά σύνθετο κωδικό πρόσβασης αντί για αυτούς και επιπλέον θα τον αποθηκεύσει στο cloud, καθιστώντας την απομνημόνευσή του, περιττή.


Online Backup
Με τόσο μεγάλο αριθμό κρίσιμων εγγράφων, φωτογραφιών και πληροφοριών να είναι αποθηκευμένο στους υπολογιστές των χρηστών, είναι σημαντικό να έχουμε εναλλακτικές σε περίπτωση φυσικής απώλειας, ζημιάς ή κλοπής των υπολογιστών. Το Kaspersky PURE 3.0 τώρα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρακτηριστικό online backup, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους online, μέσω ενός λογαριασμού που δημιουργείται προηγουμένως στην υπηρεσία Dropbox. Από τη στιγμή που έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο.


Automatic Exploit Prevention
Πολλά από τα προγράμματα λογισμικού που χρησιμοποιούμε καθημερινά μπορούν να γίνουν εύκολα αντικείμενα εκμετάλλευσης και να αποτελέσουν σημείο εισόδου για τους κυβερνο-εγκληματίες. Αυτά τα κοινά προγράμματα, όπως το Adobe Acrobat, η Java κ.ά. μπορεί να περιλαμβάνουν ευπάθειες που δεν έχουν επιδιορθωθεί από το δημιουργό του λογισμικού, ή από τους χρήστες που απερίσκεπτα πατούν την εντολή «Αγνόησε» όταν τους ζητείται να εγκαταστήσουν τις ενημερώσεις του λογισμικού. Αν αυτές οι ευπάθειες δεν επιδιορθωθούν, οι κυβερνο-εγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις τρύπες για να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή τους. Η νέα τεχνολογία Automatic Exploit Prevention της Kaspersky Lab προβλέπει και μπλοκάρει αυτούς τους τύπους επιθέσεων επιβλέποντας τα προγράμματα που εγκαθίστανται στον υπολογιστή και παρακολουθώντας τα για να εντοπίσει πιθανές παράξενες συμπεριφορές. Αν το πρόγραμμα προσπαθήσει να εκτελέσει ασυνήθιστες ή μη-εξουσιοδοτημένες ενέργειες, η συγκεκριμένη τεχνολογία μπλοκάρει την πιθανή κακόβουλη ενέργεια.


Parental Controls
Οι γονείς δεν είναι πάντα ενήμεροι για το τί κάνουν τα παιδιά τους στον υπολογιστή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία. Με το γονικό έλεγχο του Kaspersky PURE, οι γονείς θα γνωρίζουν πάντα ότι τα παιδιά τους είναι απόλυτα προστατευμένα με τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας και τα φίλτρα. Οι γονείς μπορούν να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε ακατάλληλες ιστοσελίδες, να ρυθμίσουν τα χρονικά όρια χρήσης του Διαδικτύου και να αποτρέψουν την κοινοποίηση πολύτιμων πληροφοριών μέσω του Facebook και του Twitter, όπως οι διευθύνσεις ή οι αριθμοί των πιστωτικών καρτών. Αν το παιδί έχει το δικό του υπολογιστή, οι γονείς μπορούν να διαχειριστούν και να ελέγχουν όλες τις ρυθμίσεις Parental Control από το δικό τους υπολογιστή μέσω ενός κεντρικού εργαλείου διαχείρισης.


Συνοψίζοντας τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο Kaspersky PURE 3.0, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται εύκολα την ασφάλεια πολλαπλών ηλεκτρονικών υπολογιστών από έναν κεντρικό υπολογιστή. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία καθαρισμού των υπολογιστών για να διασφαλίσουν ότι όλα τα συστήματα που είναι συνδεδεμένα με το PURE θα συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά, ή να τρέχουν ελέγχους για ιούς, ενημερώσεις και backups – όλα από έναν υπολογιστή.


Μια κληρονομιά βραβευμένης προστασίας από τους σύγχρονους κυβερνο-εγκληματίες
Το Kaspersky PURE 3.0 αναπτύχθηκε με βάση την πολυβραβευμένη κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας της Kaspersky Lab, η οποία έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα από πολλούς ειδικούς της κλάδου. Προϊόντα από τη σειρά της Kaspersky Lab για την οικιακή προστασία του χρήστη, πήραν μέρος σε πάνω από 50 ανεξάρτητες δοκιμές το 2012, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις μισές από αυτές τις αξιολογήσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα των βραβείων μπορείτε να δείτε εδώ.


Στην πραγματικότητα, κερδίζοντας το κορυφαίο βραβείο Product of the Year από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών AV-Comparatives το 2011, η Kaspersky Lab σημείωσε και πάλι την υψηλότερη επίδοση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Επιπλέον, το Dennis Labs, μία ανεξάρτητη μονάδα δοκιμών εξειδικευμένη στην αναδημιουργία πραγματικών συνθηκών δράσης κακόβουλου λογισμικού, δοκίμασε οκτώ προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες ασφάλειας. Με άριστα τους 300 βαθμούς, το Kaspersky Internet Security 2012 συγκέντρωσε 298 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και κερδίζοντας την αξιολόγηση ΑΑΑ στην κλίμακα του Dennis Lab, την υψηλότερη της εταιρείας, καθώς και τον τίτλο του “Best Home Anti-Virus Protection”. Η τρέχουσα έκδοση, το Kaspersky Internet Security 2013, που αποτελεί την βάση του λογισμικού ασφαλείας του PURE 3.0, προσφέρει ακόμα καλύτερο εντοπισμό όλων των τύπων κακόβουλων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των πιο πολύπλοκων δειγμάτων.


Ο Petr Merkulov, Chief Product Officer στην Kaspersky Lab, δήλωσε: «Ενσωματώνοντας πολυβραβευμένες τεχνολογίες, όπως το Safe Money και το Automatic Exploit Prevention στο Kaspersky PURE 3.0, προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε ένα προϊόν που προστατεύει όχι μόνο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλλά την ψηφιακή ταυτότητα και τηδιαδικτυακή ιδιοκτησία του χρήστη του. Από τραπεζικούς λογαριασμούς μέχρι οικογενειακές φωτογραφίες, το Kaspersky PURE 3.0 εγγυάται την πλήρη προστασία των πελατών μας και τους επιτρέπει να διατηρούν τον γρήγορο ρυθμό του διαδικτυακού τρόπου ζωής τους. Οχυρώνοντας αθόρυβα κάθε ηλεκτρονικό υπολογιστή στα σπίτια τους, το Kaspersky PURE 3.0 εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να επιβραδύνουν τις δραστηριότητές τους ούτε στιγμή, χρησιμοποιώντας το καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό λογισμικό ασφαλείας στην αγορά».


Τιμές και Διαθεσιμότητα
Το Kaspersky PURE 3.0 είναι διαθέσιμο στο online κατάστημα της Kaspersky Lab ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής στις 15 Απριλίου. Οι χρήστες του Kaspersky PURE και του Kaspersky PURE 2.0 μπορούν να προχωρήσουν δωρεάν στην αναβάθμιση στο Kaspersky PURE 3.0 για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου ισχύος του πιστοποιητικού τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα