Η SAP Hellas και οι συνεργάτες της διοργανώνουν το SAP Forum Athens

09:53 3/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις τις τεχνολογίας, τις καινοτομίες που προσφέρει η SAP στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας θα έχουν οι επισκέπτες του SAP Forum Athens.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton την Τετάρτη
10 Απριλίου, με θέμα ‘Run Like Never Before’.

Στην ολομέλεια του SAP Forum Athens o διεθνώς καταξιωμένος Brand Strategist, Peter Economides,θα δώσει την δική του οπτική σχετικά με την ανθρώπινη πλευρά της καινοτομίας. Επιπλέον, ο Irfan Khan, Senior Vice President & CTO, Database & Technology, SAP θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και για το πως η SAP μετατράπηκε από μια εταιρία business applications, σε πρωτοπόρο εταιρία τεχνολογίας με ηγετική παρουσία στις βάσεις δεδομένων, το enterprise mobility και το cloud computing.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει και 6 παράλληλες συνεδρίες που θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές:

The future of Technology and Innovation
New Era User Experience
Blend Cloud and On-Premise Solutions
Innovation and Growth in the Consumer Industry
Protect your Long-term Investments
Intro to SAP Solutions

Οι παρευρισκόμενοι θα συμμετέχουν σε κλήρωση για VIP Passes της αγωνιστικής ομάδας της Ducati. Με τα VIP Passes οι νικητές θα αποκτήσουν δωρεάν είσοδο στο χώρο της πίστας και είσοδο στο χώρο φιλοξενίας της ομάδας κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών εκδηλώσεων.

Επίσης, η SAP Hellas στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και καλεί τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν με συσκευασμένα τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες κ.λπ.) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του συνεδρίου. Για κάθε μια συσκευασία από όσες συγκεντρωθούν, η SAP Hellas θα προσφέρει 1€στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Στο site του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα, τους χορηγούς και τα βιογραφικά σημειώματα των ομιλητών της ολομέλειας. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Cisco, Deloitte, EMC, HP, IBM, PwC, VMware, Alexander Moore, Assertive, Byte, ddSynergy, Real Consulting, Relational, Sieben, Singular Logic, StepOne, Teka Systems.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα