Hackfest 11 στο Hackerspace

Το Hackerspace κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και σας προσκαλεί το Σάββατο στις 21:00 σε ένα event γνωριμίας με τον χώρο και τις κοινότητες του.


Τον περασμένο χρόνο έγιναν συνολικά περισσότερες από 200 παρουσιάσεις ή workshops και ευελπιστούμε πως και το επόμενο διάστημα το Hackerspace θα φιλοξενήσει αντίστοιχα projects.


Την ίδια μέρα και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το Hackfest11 με παρουσιάσεις από projects που και ιδέες που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Hackerspace.

class="spacer_" />

Οι παρουσιάσεις ως τώρα αφορούν εφαρμογές Ανοιχτού Λογισμικού για υπηρεσίες cloud, επίδειξη τεχνολογιών OpenGL και WebGL για δημιουργία τρισδιάστατων γραφικων, ακόμα και στο Web, και μια παρουσίαση έκπληξη με projects και ιδέες που παρουσιάστηκαν στο Maker Faire 2012 στο Σαν Φρανσίσκο.


Το hackerspace.gr είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο δημιουργικό hacking κώδικα και κατασκευών στο κέντρο της Αθήνας. Λειτουργεί με βάση τη φιλοσοφία του Ανοιχτού Λογισμικού και προάγει την δημιουργικότητα, συνεργασία, έρευνα, ανάπτυξη και φυσικά τη μάθηση. Ο χώρος είναι ανοιχτός 24/7 σε όλους και η πρόσβαση είναι δωρεάν ενώ φιλοξενεί καθημερινά συναντήσεις δημιουργών λογισμικού ή περιεχομένου αλλά και DIY projects.


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Hackfest 11, Hackerspace,