H Β.Ι.Αλμπάνης σε συνέδριο

Υπηρεσίες και προϊόντα παρουσίασε η Β.Ι.Αλμπάνης στο “The Future of Selling Consumer Goods”.


“Σε μια εποχή που «η εμπειρία είναι το παν» και οι προκλήσεις πολλές, οι τάσεις της τεχνολογίας είναι συνεχώς στο παιχνίδι επηρεάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης” τόνισε Υπεύθυνη Πωλήσεων Retail της Β.Ι. Αλμπάνης, κυρία Άννα Λύγουρη.


Ακολουθώντας 4 απλά βήματα τόσο ο πελάτης όσο και η επιχείρηση μπορούν να

απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Προσωποποιημένοι οδηγοί αγοράς, καθοδήγηση, εξοικονόμηση χρόνου, έλεγχος της τιμής, και επιπλέον πληροφόρηση είναι μερικές από τις δυνατότητες που παρέχουν οι λύσεις που η Β.Ι. Αλμπάνης παρέχει για την εξυπηρέτηση των πελατών της λιανικής.
Επιπλέον, προσφέρονται περισσότερες δυνατότητες στην επιχείρηση και τους εργαζομένους, όπως συστήματα διαχείρισης και απογραφών, δυνατότητα ανάγνωσης GS1 bar codes και κωδικών 2D και ιχνηλασιμότητα σε κάθε στάδιο με RFID (αυτόματη αναγνώριση στοιχείων με ραδιοσυχνότητες) και πληρωμές παντού (NFC Contactless, Pay pal, carrier billing κλπ).


Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η Β.Ι. Αλμπάνης στον κλάδο του retail είναι προς όφελος των καταναλωτών αλλά και των υπαλλήλων, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τις προκλήσεις της εποχής και της τεχνολογίας σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.


Και αυτή τη χρονιά Β. Ι. Αλμπάνης ήταν χορηγός στο συνέδριο που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Σελφ Σέρβις με θέμα “The future of Selling Consumer Goods – Working Together on our Common Path to Recovery” που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη, 10 Απριλίου ’12 στο συνεδριακό κέντρο Δαϊς. Oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα της Β.Ι. Αλμπάνης στη λιανική αγορά.


Keywords
Τυχαία Θέματα