H LG στα εγκαίνια του One Athens

Η LG Electronics συμμετείχε στα εγκαίνια του νέου συγκροτήματος κατοικιών ONE ATHENS, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες ULTRA HD TV 4K και CURVED OLED TV.


Οι πρωτοποριακές τηλεοράσεις της LG τοποθετήθηκαν στο ειδικό model house που δημιουργήθηκε, με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες την απολαυστική εμπειρία ενός

μελλοντικού κατοίκου του συγκροτήματος, προβάλλοντας υψηλής ποιότητας εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια.


Το ONE ATHENS αποτελεί την μετουσίωση του ιστορικού κτιρίου του πρωτοπόρου Έλληνα αρχιτέκτονα και πολεοδόμου Κωνσταντίνου Δοξιάδη σε ένα σύγχρονο, πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, διαμορφώθηκε ένα ειδικό model house, προσομοιώνοντας ένα κανονικό, πολυτελές διαμέρισμα, πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές και επιπλέον με τις πιο καινοτόμες τηλεοράσεις της LG, την τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4K ανάλυσης ULTRA HD αλλά και την κυρτή OLED CURVED TV, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά την πιο εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.


Οι τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής 4K ανάλυσης ULTRA HD της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS που επιτρέπει την προβολή εικόνας με εξαιρετική χρωματική ακρίβεια, υψηλή ποιότητα σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης και ελάχιστη αλλοίωση των χρωμάτων από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ χάρη στην μηχανή επεξεργασίας εικόνας Triple X Engine, οι εικόνες προβάλλονται με εντυπωσιακή ζωντάνια και καθαρότητα. Με υπέρ-υψηλή ανάλυση, 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση σε σχέση με τα πάνελ Full HD, και η υψηλή ποιότητα ήχου, οι τηλεοράσεις ULTRA HD της LG προσφέρουν την πιο αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και εμπειρίας θέασης.


Η LG CURVED OLED TV, η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση, διαθέτει κομψό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, ενώ προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης. Ταυτόχρονα, η εξελιγμένη τεχνολογία OLED επιτρέπει μία πιο λεπτή κατασκευαστικά οθόνη, με τελικό πάχος μόλις 4 εκατοστά. Τέλος, η κυρτή της οθόνη της LG OLED TV προσφέρει στον θεατή ευρεία γωνία θέασης , αλλάζοντας τα δεδομένα της τηλεοπτικής εμπειρίας, αφού σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη, ρεαλιστική απεικόνιση, βυθίζετται στη μαγεία της.


Η LG, στοχεύοντας να προσφέρει στους Ευρωπαίους καταναλωτές ανώτερης ποιότητας εικόνα, ανακοίνωσε στην LG Innofest 2014 την πρόθεσή της για το 2014 να επεκτείνει τη σειρά των τηλεοράσεων ULTRA HD και OLED σε όλη την Ευρώπη.


Keywords
Τυχαία Θέματα